Ish
Zaangażowana w BB
Mam syna. W czerwcu będzie miał 2 latkaMasz już dzieci? W jakim wieku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam syna. W czerwcu będzie miał 2 latkaMasz już dzieci? W jakim wieku?
Dziewczyny a ja znalazłam ciekawy artykuł na internecie. Mówi o tym że do wielkości pęcherzyka ciazowego dodać 30 i wychodzi wiek ciąży w dniach. Słyszałyście może o tym?
Poniżej wklejam wam artykuł. Zobacz załącznik 1101107
Cześć dziewczyny.
Dołączam do Was bo z tego co sama obliczyłam to chyba w grudniu się wypakuje
Chociaż juz sama nie wiem... Ostatnia @ 18.02, cykle mi się mega wydłużyły, nawet do 40 dni. Sama nie wiem kiedy udało się zajść ) robilam test w sobotę i byly dwie kreski ale druga mniej wyraźna. Dziś powtórzyłam i druga już gruba
Wizyte umowilam na wtorek, bo teoretycznie chyba już czas...
Sama nie wiem...Zobacz załącznik 1101125
Ja używam dwuch asystent ciąża i preglife. Zastanawiam się która lepsza [emoji23]Zobacz załącznik 1101178Zobacz załącznik 1101180
O no to dobrze ze piszesz o tym. W takim razie zostawię asystent ciąży. Też wydaje się jakaś ciekawa.Ja właśnie Perglife zainstalowalam i właśnie ona mi przekłamuje
Dziwne, bo ja tez ją mam i wszystko dobrze pokazuje. I jal modyfikuje na ten okres w lutym, to mi dobrze wylicza to o czym oisalysmyJa właśnie Perglife zainstalowalam i właśnie ona mi przekłamuje