reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć Dziewczyny. Chciałabym bardzo nieśmiało się przyłączyć. Nie robiłam jeszcze testu. Od dwóch lat staramy się po cichu o Bąbelka. Nie wychodzi. Zmniejszona ruchliwość plemników. Ogólnie mam 28-30 dniowe cykle, ale już 34 dc. @ brak, a tu od trzech dni bole macicy, w szczególności wieczorami i gdy leżę, takie ciągnięcie, promieniujące do pachwin. Czasem kłucie z prawej lub lewej strony podbrzuszu. Czasem bole kręgosłupa jak na @, lecę do toalety A tam nic. Czy, któraś z Was miała podobne objawy? Nie chce sobie robic nadziei i lecieć po test. Biorąc pod uwagę sytuację. Pozdrawiam Was Kobietki 😘

reklama
Cześć Dziewczyny. Chciałabym bardzo nieśmiało się przyłączyć. Nie robiłam jeszcze testu. Od dwóch lat staramy się po cichu o Bąbelka. Nie wychodzi. Zmniejszona ruchliwość plemników. Ogólnie mam 28-30 dniowe cykle, ale już 34 dc. @ brak, a tu od trzech dni bole macicy, w szczególności wieczorami i gdy leżę, takie ciągnięcie, promieniujące do pachwin. Czasem kłucie z prawej lub lewej strony podbrzuszu. Czasem bole kręgosłupa jak na @, lecę do toalety A tam nic. Czy, któraś z Was miała podobne objawy? Nie chce sobie robic nadziei i lecieć po test. Biorąc pod uwagę sytuację. Pozdrawiam Was Kobietki 😘
Ja mam cykle 28 dniowe i pierwszy pozytywny test wyszedl mi w 25 dniu cyklu. Dzisiaj mam 31dzien cyklu. Ja w sumie bezobjawowo. Zrobiłam test, bo temperatura w 11dpo byla nadal 37 stopni, a zazwyczaj spadala juz. No i wyszedł mój pierwszy w zyciu bladzioch w postaci kreski 😍 a tak to teraz doszedl bol piersi i placzliwosc. Nie mialam też plamienia implatacyjnego, ktorego tak bardzo wyczekiwalam

Hej ja już po wizycie, jest elegancki zarodek 5tyd1dz, miałam troche stres, że będzie krzywo patrzył, że ledwo dwie kreski zobaczyłam i już lecę na wizyte, ale lekarz okazał się bardzo sympatyczny i stwierdził, że sam też by tak szybko poszedł, szczególnie w obecnej sytuacji :D kartę ciąży założy za dwa tygodnie i komplet badań dostanę, teraz mam odpoczywać,relaksowac się i pozwolić dziecku bez stresu się rozwijać :)

Hej ja już po wizycie, jest elegancki zarodek 5tyd1dz, miałam troche stres, że będzie krzywo patrzył, że ledwo dwie kreski zobaczyłam i już lecę na wizyte, ale lekarz okazał się bardzo sympatyczny i stwierdził, że sam też by tak szybko poszedł, szczególnie w obecnej sytuacji :D kartę ciąży założy za dwa tygodnie i komplet badań dostanę, teraz mam odpoczywać,relaksowac się i pozwolić dziecku bez stresu się rozwijać :)
Gratulacje 😍
Ja jeszcze testu nie robię, poczekam do poniedziałku. Może @ nie nadejdzie 🙂

Ja tak mialam. Caly czas mnie dol brzucha ciągnął. Kłuło mnie na zmianę. Częściej z prawej strony. Okazalo sie ze mialam owulacje z prawego i zagnieździło sie tez bardziej pp prawej. Także szanse masz duża. Zwlaszcza jak sie okres spoznia. Juz na pewno test wyjdzie :* a jak masz takie cykle to na pewno jak juz jest to bedzie pęcherzyk :) ja bylam w 34dc u lekarza i juz byl. A cykle roznie ale srednio 30-36 :)

Takze śmigaj po test :)

Pewnie ja również tak miała i do tej pory mnie ciągnie kłuje a od testu minol już tydzień równo tydzień temu się dowiedziałam Boziu jak to leci. Wyślij męża po test i chwal się nam tutaj ✊🏻🥰

Hmmm za dwa tyg kartkę ? Czyli zarodek już widać z żółtkiem czy na razie sam pęcherzyk ?

reklama
Do góry