Sabina17
Fanka BB :)
26.12Hej! Na kiedy termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26.12Hej! Na kiedy termin?
Wiecie że w uk nie ma przez całą ciaze badania ginekologicznego.. nikt tam nie zagląda I cytologii też nie robią. W ostatniej ciazy myslalam że odchodzą mi po trochu wody .. położna pobrana wymaz I okazało się że grzybica.. tak to bym nawet nie wiedziała..
26.12
No to ciekawie hehehe. Trochę nie fajnie jka kie można prYmierzyc, tu jest tyle do czytania ze nie wiem czy kiedy kolwiwk to ogarnęWitam wszystkie nowe mamusie ❤
Nadrabilam was ❤
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Ja wczoraj kupilam spodnie ciazowe w hm.. Z przyzwyczajenia xs.. nie zauwazylam ze super wąskie i bum.. Musze zwrocic.. Albo wymienic bo naciągnę na pol uda
Szkoda ze nie dzialaja przymierzalnie bo mąż tez kupił dwie pary spodni i jak woda w piwnicy
Tak wyszło heheŚwiąteczny dzidziuś, super
Witam wszystkie nowe mamusie ❤
Nadrabilam was ❤
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Ja wczoraj kupilam spodnie ciazowe w hm.. Z przyzwyczajenia xs.. nie zauwazylam ze super wąskie i bum.. Musze zwrocic.. Albo wymienic bo naciągnę na pol uda
Szkoda ze nie dzialaja przymierzalnie bo mąż tez kupił dwie pary spodni i jak woda w piwnicy
Masakra bez badań bez niczego wrr brzmi groźnie.Kurczę, jak czytam te Wasze historie to dochodzę do wniosku, że u nas w Polsce nie ma takiej tragedii Chociaż w sumie większość kobiet chodzi prywatnie, a wiadomo, że jak się zapłaci to i badania wszystkie porobią jak trzeba
AA kupiłam sobie leginsy ciążowe w Lidlu były póki co za duże w brzuszku ale tak to nawet spoko chodź ja wysoka jestemJa właśnie mam ten problem, że muszę przymierzyć, szczególnie w H&M bo tam te rozmiary to w cały świat... A teraz to nawet z domu nie wychodzę. Chyba sobie zamówię, może ustrzelę
No tak, większość prywatnie. Ale jednak chyba nawet na NFZ taka cytologia i normalne badanie ginekologiczne jest standardem i jest zalecane w ciąży. Tzn tak mi się wydaje.Kurczę, jak czytam te Wasze historie to dochodzę do wniosku, że u nas w Polsce nie ma takiej tragedii Chociaż w sumie większość kobiet chodzi prywatnie, a wiadomo, że jak się zapłaci to i badania wszystkie porobią jak trzeba