reklama
Ragda
Fanka BB :)
Wlasnie o to mi chodziło jaki mialas?Monitor oddechu mialam i polecam, super sprawa i "spokoj". Nam sie raz wlaczylo, myslalam ze umre na zawal... i dziekuje sobie ze zdecydowalam sie na zakup.
Karanga
Ja się nie zdecydowalam na monitor oddechu przy żadnym z niemowlaków. Naczytałam się że bardzo często włącza się fałszywy alarm i budzi i matkę i dziecko. I tak czuwałam i często wstawałam ale wolałam mieć w nocy chociaż dwie godziny snu między karmieniami bez stresu. Teraz nie wiem, ale raczej jeśli nie będzie problemów w trakcie ciąży i przy porodzie to też sobie daruję.
Angelcare chyba 401 to było, ale ponad 6 lat temu. Pewnie teraz jakies lepsze modele sa. Plus do tego byla nianiaWlasnie o to mi chodziło jaki mialas?
Polecam kocyki. Są super a mam ich kilka. Kupuje tez kolezankom na prezent dla maluszka i wszystkie zadowolone.
Ogolnie powiem ze strasznie podobaja mi sie te kocyki i posciele z lullalove. Drogie są ale opinie maja swietne chyba sie skusze na nie za jakis czas. Generalnie to najchetniej juz bym wyprawke robila [emoji85][emoji28][emoji23]
Patrycjaaa97
Dziewczyny a ja jestem w szoku jakie podejście mają niektórzy lekarze... Moja kuzynka miała ostatnią miesiączkę 25.03, jak sobie obliczyła, to powinna być w jakimś 6/7tc teraz i poszła do lekarza, tam sam pęcherzyk, bez zarodka, serduszka itd, lekarka niewiadomo jak obliczyła, że powinien być już 8+1tc, więc od razu z grubej rury, że tu nic nie ma i dała jej skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie... Całe szczęście, że pojechała do innego lekarza od razu, okazało się że ciąża ma dopiero 4+6tc według wymiarów pęcherzyka, za 2 tygodnie ma przyjechać na spokojnie pewnie będzie już zarodek itd.. Ale tyle stresu co wczoraj miała, to jakiś szok
Akuku
Dziewczyny a ja jestem w szoku jakie podejście mają niektórzy lekarze... Moja kuzynka miała ostatnią miesiączkę 25.03, jak sobie obliczyła, to powinna być w jakimś 6/7tc teraz i poszła do lekarza, tam sam pęcherzyk, bez zarodka, serduszka itd, lekarka niewiadomo jak obliczyła, że powinien być już 8+1tc, więc od razu z grubej rury, że tu nic nie ma i dała jej skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie... Całe szczęście, że pojechała do innego lekarza od razu, okazało się że ciąża ma dopiero 4+6tc według wymiarów pęcherzyka, za 2 tygodnie ma przyjechać na spokojnie pewnie będzie już zarodek itd.. Ale tyle stresu co wczoraj miała, to jakiś szok
Masakra I zobacz druga.. nie pojechalaby sprawdzić.. I pojechalaby na lyzeczkowanie.. mam nadzieję że zawsze przed robią dodatkowe usg dla sprawdzenia.
martini87
Przy pierwszym dziecku nie miałam ale teraz chce kupić.Do mamusiek co juz mają dzieci.
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika.
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
Karanga
What?! Ja miałam OM 25 marca i dzisiaj mam 6t6d . I kazali czekać do przynajmniej 8 żeby sprawdzić czy jest zarodek i serduszko. Jak tamta to policzyła? JesssuDziewczyny a ja jestem w szoku jakie podejście mają niektórzy lekarze... Moja kuzynka miała ostatnią miesiączkę 25.03, jak sobie obliczyła, to powinna być w jakimś 6/7tc teraz i poszła do lekarza, tam sam pęcherzyk, bez zarodka, serduszka itd, lekarka niewiadomo jak obliczyła, że powinien być już 8+1tc, więc od razu z grubej rury, że tu nic nie ma i dała jej skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie... Całe szczęście, że pojechała do innego lekarza od razu, okazało się że ciąża ma dopiero 4+6tc według wymiarów pęcherzyka, za 2 tygodnie ma przyjechać na spokojnie pewnie będzie już zarodek itd.. Ale tyle stresu co wczoraj miała, to jakiś szok
... Jak dobrze że my kobiety ufamy swojej intuicji i sprawdzamy lekarzy...
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
My detektor tetna kupilismy Angelsounds. Czekamy az dotrze bo to z niemiec a przez koronawirusa moze dluzej isc. Zobaczymy jak sie sprawdzi