Jeszcze mam propozycje co do prywatnego forum. Cały czas przychodzą tutaj nowe dziewczyny, które witam serdecznie
tylko tak pomyślałam, żeby wątek główny cały czas zostawić tutaj, żebyśmy tutaj pisały, a stworzyły i tak już forum prywatne i tam założyły 2 tematy:
1. Jest nas już tutaj dużo, mi sie zaczyna mylić kto jest w jakim tygodniu, na kiedy termin, czy ma już dzieci czy nie i takie tam. Można by zrobić pierwszy zbiorczy post (np założyłbym go i edytowała), w którym byłoby kilka słów o każdej z nas (każda sama by pisała) np
@AnSalie termin na 10.12, ciąża druga (na stanie córka z listopada 2018), podejrzewam, ze będzie córeczka
(i po jakim czasie jak będziemy miały potwierdzane płcie to będziemy dopisywać jakie były przypuszczenia co do płci a co wyszło). Myśle, ze byłoby nam łatwiej i zawsze byłoby miejsce do którego można wrócić i sobie przypomnieć informacje o kimś
2. Wątek ze zdjęciami naszych brzuszków - myśle, ze zawsze raźniej będzie dziewczynom które chcą wrzucać takie zdjęcia robić to na forum prywatnym
Co myślicie?