martini6
Fanka BB :)
MCzłowiek pójdzie pograć z dziećmi w planszówki a tu taka drama a serio to ja jestem team @Blaankaa ( to z tym poprawianiem korony ). Każda ma prawo wyrażać swoje zdanie dopóki jego wyrażanie nie krzywdzi innych osób (to trudne w internecie, kiedy nie widać emocji i tonu głosu osoby wyrażającej swoje zdanie więc trzeba zachować podwójna ostrożność i dobierać słowa w sposób przemyślany). Ponadto znamy się tutaj ledwo powierzchownie, widzimy tylko tyle ile pokazała (napisała) dana osoba. Dopóki nie przejdziemy się w butach innej osoby kilku kroków, nie powinniśmy oceniać. Bo czym innym jest wyrażanie opinii na dany temat a czym innym ocenianie zachowania drugiej osoby.
@stokrotka 35 do piątku trzymamy kciuki, kto umie i lubi parę zdrowasiek i pozytywne myślenie, do piątku nie zaszkodzi a może pomoże przytulam!
@sandra_91 ale radocha z serduszka o ślicznego zdjęcia dzidziolka! Gratuluję !
@martini6 jaka laska, brzuszek śliczny, zgrabniutki
tez myśle ze ciąża moze być po prostu młodsza ja tez mam młodsza o 4 dni. Trzymamy kciuki za Ciebie kochana ❤❤❤Miło, że chociaż Ty próbujesz w to wierzyć, ja już nie bardzo. Chyba naprawdę musiałby się cud wydarzyć. Jestem wierząca, i w cuda wierzę, ale tu ewidentnie wszystko wskazuje na nie . Także wolę już się nie łudzić i przygotować psychicznie na piątek. Może dane mi będzie jeszcze kiedyś tu wrócić. Dziękuję wam za wsparcie
witamy to masz podobno sytuacja do mnie tez mam krwiaka ale ja mam dużego bo 3x2cm ale nie krwawię i nie plamie, dowiedziałam się o nim na usg i tez mam mięśniaka ale nim kazali się w ogóle nie przejmować. Również mam nakaz leżenia i odpoczywania życzeń powodzonka i zazdroszczę ze już się wchłonął moj mam nadzieje ze się zmniejszył kolejna wizyta dopiero 28 maja i to prenatalne wiec zobaczymyCześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu Was nieśmiało podczytuję i w końcu postanowiłam napisać.
Czy mogę do Was dołączyć? Miałam z tym poczekać do 12tc, ale już nie wytrzymam
U mnie pierwsza ciąża, dziś z OM 10+4 a z usg 11+0 więc termin albo na 03.12 albo na 30.11, ale jakoś tak grudniowo się czuję
Dwa tygodnie temu przeżyliśmy z mężem chwile grozy bo zaczęłam delikatnie krwawić więc szybko do szpitala. Okazało się, że z Perełką wszystko OK, ale był krwiak i powiedzieli, że groził odklejeniem kosmówki. Na szczęście krwiaczek bardzo mały i po 3 dniach na badaniu była już tylko malutka plamka po nim na usg. Kazali bardzo się oszczędzać, dużo leżeć i nic nie podnosić. Następną wizytę mam za tydzień i już jestem spokojniejsza, ale nadal bardzo uważam.
Biorę luteinę, euthyrox i acard. Mam też małego mięśniaka, którym na razie staram się nie martwić, lekarka twierdzi że wszystko pod kontrolą i ufam jej.
Tyle o mnie ☺ Pozdrawiam wszystkie mamusie, sama jeszcze nie mogę uwierzyć że doczekałam się takiego szczęścia (choć jeszcze sobie dawkuję tę radość i czekam z niecierpliwością na 2 trymestr).
Buziaki