L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie mam pojecia...Nie Graves-Basedow? Tarczyca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojecia...Nie Graves-Basedow? Tarczyca?
DosłownieJak przy pierwszym razie
Beta jest...o boze patrzcie. Moje marne 18.7 uroslo. Po 4 dniach jest dobry przyrost? Kalkulator obliczyl ze w normie
Braaaawo!Beta jest...o boze patrzcie. Moje marne 18.7 uroslo. Po 4 dniach jest dobry przyrost? Kalkulator obliczyl ze w normie czujecie np jaka plec bedzie? Bo ja od poczatku mam wrazenie ze dziewuszka ciekawe czy sie sprawdzi
Jak przy pierwszym razie
Moj tez chce chlopaka ale tez czuje kobietke u nas tesciowa nie ma jeszcze ani 1 wnuczki, same chlopaki no a dla moich rodzicow to 1 wnuk dopiero bedzieBraaaawo!
Ja bym chciała dziewczynkę, ale Mój chlopca
Ja szczerze nie nastawiam sie nawet na dziołszke bo u mnie jest 7 chłopców u rodzeństwa i w sumie nam sie przyda syn bo inaczej nazwisko meza przepada. Bo jest jedyny z nazwiskiem juz
Moj tez chce chlopaka ale tez czuje kobietke u nas tesciowa nie ma jeszcze ani 1 wnuczki, same chlopaki no a dla moich rodzicow to 1 wnuk dopiero bedzie