reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Beta jest...o boze patrzcie. Moje marne 18.7 uroslo. Po 4 dniach jest dobry przyrost? Kalkulator obliczyl ze w normie 😊 czujecie np jaka plec bedzie? Bo ja od poczatku mam wrazenie ze dziewuszka 🤣 ciekawe czy sie sprawdzi

Załączniki

• 15864260171843495609409604983518.jpg
    15864260171843495609409604983518.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
  • Screenshot_20200409-115602_Chrome.jpg
    Screenshot_20200409-115602_Chrome.jpg
    207,3 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beta jest...o boze patrzcie. Moje marne 18.7 uroslo. Po 4 dniach jest dobry przyrost? Kalkulator obliczyl ze w normie 😊 czujecie np jaka plec bedzie? Bo ja od poczatku mam wrazenie ze dziewuszka 🤣 ciekawe czy sie sprawdzi
Braaaawo!

Ja bym chciała dziewczynkę, ale Mój chlopca
Ja szczerze nie nastawiam sie nawet na dziołszke bo u mnie jest 7 chłopców u rodzeństwa 😂 i w sumie nam sie przyda syn bo inaczej nazwisko meza przepada. Bo jest jedyny z nazwiskiem juz 🤭

Dziewczyny u mnie chyba mdłości czas start. Wczoraj mialam tak tylko chwile, ze bylo niedobrze. A dzisiaj to masakra. Jak wstane tylko z lozka to naciąga ale nie na tyle zeby poszlo 🤭

Braaaawo!

Ja bym chciała dziewczynkę, ale Mój chlopca
Ja szczerze nie nastawiam sie nawet na dziołszke bo u mnie jest 7 chłopców u rodzeństwa 😂 i w sumie nam sie przyda syn bo inaczej nazwisko meza przepada. Bo jest jedyny z nazwiskiem juz 🤭
Moj tez chce chlopaka ale tez czuje kobietke 🤣 u nas tesciowa nie ma jeszcze ani 1 wnuczki, same chlopaki no a dla moich rodzicow to 1 wnuk dopiero bedzie 🥰

W ogole. Jako, ze nie należę do biuściastych. Wrecz to pryszcze niz biust. 😂 Teraz to tak nabrzmialo, ze chodzę po domu i mąż do psa 'przyszla Pamela' :D dawno tyle frajdy mi nie sprawiały żarty z biustu 😂😂😂

reklama
Do góry