Ja juz to przechodzilam raz zaden stresNoooo współczuje dziewczyna z zagranicy z lekarzami jeszcze dodatkowy stres :/
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam aha i nie mam infekcji wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny
Załączniki
Mama.lwica
Zaangażowana w BB
Hejka dołączam do was, termin mam jak dobrze na 9.12.2020 także trzymamy się razem mam kolejną wizytę za miesiąc , chodzę prywatnie na wizyty A na nfz teleporady itp.
Witaj mamy termin na ten sam dzienHejka dołączam do was, termin mam jak dobrze na 9.12.2020 także trzymamy się razem mam kolejną wizytę za miesiąc , chodzę prywatnie na wizyty A na nfz teleporady itp.
Czyli tak jak u mnie, tez nie bylo nic widac mi gin powiedziala ze jak chce moge przyjsc zaraz po swietach lub wstrzymac sie do 17.04 czyli 3 dni pozniej i moze juz wtedy uslyszymy serduszko. Wiec tak sie zapisalam totalnie nir wiem co to za badania oprcz progesteronu i betyDobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam aha i nie mam infekcji wiec nwm co mnie tam swedzi
martini6
Fanka BB :)
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam aha i nie mam infekcji wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny
Czyli ogólnie zadowolona ? tez nie wiem co to za badania czyli czekamy teraz tydzień na kolejna wizytę
Ish
Zaangażowana w BB
Moj tez fotkę tylko sobie zrobił samolubyDobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam aha i nie mam infekcji wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny
martini6
Fanka BB :)
Hejka dołączam do was, termin mam jak dobrze na 9.12.2020 także trzymamy się razem mam kolejną wizytę za miesiąc , chodzę prywatnie na wizyty A na nfz teleporady itp.
Witamy i powiedzonka
L
Lebkuchen_mum
Gość
Taak lekarz swietny jak mi wkladał tą gałe do usg dopochwowego to mi mowi spokojnie...zrelaxuj sieCzyli ogólnie zadowolona ? tez nie wiem co to za badania czyli czekamy teraz tydzień na kolejna wizytę
reklama
Ish
Zaangażowana w BB
Jak przy pierwszym razieTaak lekarz swietny jak mi wkladał tą gałe do usg dopochwowego to mi mowi spokojnie...zrelaxuj sie