reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny 😁

Załączniki

• 20200409_111912.jpg
    20200409_111912.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 79
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi
Czyli tak jak u mnie, tez nie bylo nic widac :) mi gin powiedziala ze jak chce moge przyjsc zaraz po swietach lub wstrzymac sie do 17.04 czyli 3 dni pozniej i moze juz wtedy uslyszymy serduszko. Wiec tak sie zapisalam :) totalnie nir wiem co to za badania oprcz progesteronu i bety :)

Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny 😁

Czyli ogólnie zadowolona ? 😁 tez nie wiem co to za badania 😂 czyli czekamy teraz tydzień na kolejna wizytę 😊

Moj tez fotkę tylko sobie zrobił 😂 samoluby 😂

reklama
Do góry