reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny 😁

Załączniki

• 20200409_111912.jpg
    20200409_111912.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 73
Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi
Czyli tak jak u mnie, tez nie bylo nic widac :) mi gin powiedziala ze jak chce moge przyjsc zaraz po swietach lub wstrzymac sie do 17.04 czyli 3 dni pozniej i moze juz wtedy uslyszymy serduszko. Wiec tak sie zapisalam :) totalnie nir wiem co to za badania oprcz progesteronu i bety :)

Dobra ja juz po wizycie. Ginekolog stwierdzil ze ciaza jest ale jest zbyt wczesnie zeby stwierdzic czy jest dobrze umiejscowiona i w ogole wiec mam przyjsc za rowno tydzien. Dal mi tez skierowanie na te badania ktore zalaczam na zdjeciu. Nie wiem co to te 3 ostatnie totalnie...zdjecia nie mam...cos tam widzial ale zrobil foty tylko dla siebie ja nie dostalam 😅 aha i nie mam infekcji 😅😅😅 wiec nwm co mnie tam swedzi. A ginekolog swietny 😁

Czyli ogólnie zadowolona ? 😁 tez nie wiem co to za badania 😂 czyli czekamy teraz tydzień na kolejna wizytę 😊

Moj tez fotkę tylko sobie zrobił 😂 samoluby 😂

reklama
Do góry