L
Lebkuchen_mum
Gość
Mnie wlasnie w ogole brzuch nie boli, czasem zakłóją jajniki ale po za tym nie i martwi mnie to w sumie bo kazdy mowi ze pobolewa a mnie nieDziewczyny czytałam was 30 min żeby nadrobić ja chodze spać z kurami o 21 wiec trochę tego miałam hehe jestem na tel wiec odpisze ogólnie a nie każdej z osobna. Super się was czyta z tymi akcjami ja powiem szczerze ze akcji szpilki nie miałam jeszcze w życiu a jak jestem pijana to mi się włącza auto pilot co do endo to kurde ta lekarka wczorajsza miała być lepsza ale ona mi ani nie dała zdjęcia ani nie wiem nic o endo ani ile ma moj zarodek mm czy cm ani który to tydzień przecież powinna jak jest serduszku już wyliczyć :/ wiec ja ogólnie chyba mam pecha do lekarzy oby ten moj „osioł” dzisiaj naprawił swoje błędy i mi wszystko pokazał jak należy i koniecznie wydrukował.
@Piernik98 sen straszny... współczuje mocno najgorzej jak się śnią takie realne sny :/ ale dziewczyny maja racja sny trzeba na odwrót brać zawsze wiec cyck do przodu i czekamy na relacje dzisiaj ja powiem wam ze od 5 rano tak się męczyłam żeby usnąć było mi nie dobrze odbijało mi się ciagle :/ i cały czas mam ból takie w dole jeszcze