reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny czytałam was 30 min żeby nadrobić 😂 ja chodze spać z kurami o 21 wiec trochę tego miałam hehe jestem na tel wiec odpisze ogólnie a nie każdej z osobna. Super się was czyta z tymi akcjami ja powiem szczerze ze akcji szpilki nie miałam jeszcze w życiu 😂 a jak jestem pijana to mi się włącza auto pilot 😜 co do endo to kurde ta lekarka wczorajsza miała być lepsza ale ona mi ani nie dała zdjęcia ani nie wiem nic o endo ani ile ma moj zarodek mm czy cm ani który to tydzień przecież powinna jak jest serduszku już wyliczyć :/ wiec ja ogólnie chyba mam pecha do lekarzy 😂 oby ten moj „osioł” dzisiaj naprawił swoje błędy i mi wszystko pokazał jak należy i koniecznie wydrukował.
@Piernik98 sen straszny... współczuje mocno najgorzej jak się śnią takie realne sny :/ ale dziewczyny maja racja sny trzeba na odwrót brać zawsze 😊 wiec cyck do przodu i czekamy na relacje dzisiaj ✊🏻😎 ja powiem wam ze od 5 rano tak się męczyłam żeby usnąć było mi nie dobrze odbijało mi się ciagle :/ i cały czas mam ból takie w dole jeszcze
Mnie wlasnie w ogole brzuch nie boli, czasem zakłóją jajniki ale po za tym nie i martwi mnie to w sumie bo kazdy mowi ze pobolewa a mnie nie 😐

reklama
Te akcje szpilki były mega wczoraj a jeszcze @Ish: testy sypała.

No dziwnie że lekarka ci nie powiedziała nic tylko po sprawdzała. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę u "osła" i czekam na wieści.

@Piernik98 ty też masz dzisiaj wizytę więc czekam na wieści cudne wiesci[emoji3059][emoji3059]

Jadę do Kauflandu i idę na paznokcie[emoji23] muszę się zrelaksować. Odezwę się po południu.

Nie pisać dużo bo będę musiała to nadrobić żeby być na bieżąco. [emoji23]
Za wiele mi pewnie lekarz nie powie bo pewnie nawet nic nie zobaczy 🤣 ale jedno jest pewne w poludnie beda wyniki bety z poneodzialku

Nie nadążam! Wstaję, a tu taki kabaret wczoraj był 😂 odpisujac na wszystkie posty za jednym zamachem: ja mam 166cm, mój mąż 182cm - na szczęście bo szpilki uwielbiam :D po ślubie we wrześniu stuknie 3ci rok, a razem w maju 8 lat 🤗 Jako, że na początku dalam mu 3x kosza, a on uwielbia mi to w zartach wypominać, wczoraj zarzucil tekstem "wyobrażałas sobie 8 lat temu jak mi 3x dawalas kosza, że bedziesz ze mna w ciąży?" 😆 faceci....
Hahaja poczekaj jak będą wnuki i im bedzie wypominal o babci 😂🤭

Dokladnie 🤣 jak sie dogadam po niemiecku lub angielsku z lekarzem 😅😅😅 bo moze byc delikatny problem
Ło matko, wierzę w Ciebie, dasz radę :)
Ja wczoraj wzielam leki na sen bo już po tylu dniach byłam padnieta i dzis czuje się jak nowonarodzona 😂 daaaaawno się tak nie wyspałam. Nawet słońce dające mi od rana w twarz mnie nie wkurza 😂

reklama
Uff dotarlam do końca, chyba z 6 stron miałam do nadrobienia😀
Też odpiszę zbiorowo 😜
W szpilkach jestem wielkoludem bo bez mam 175cm 😜 ale mogę nosić bo mąż i tak jest dużo wyższy ode mnie 👌 jesteśmy razem od 6 lat, a w sierpniu miną dwa lata od ślubu 😀
Ja też się uśmiecham na myśl o świętach w grudniu, miło będzie je spędzić we trójkę 😉 ale cały czas jest też we mnie jakiś strach, czy wszystko będzie dobrze.
Rozumiem te Wasze stresy i współczuję wszystkich złych wspomnień. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się z pozytywnych testów i zaliczać po kolei wszystkie pierwsze badania, bicia serca itd. 😍 Miłego dnia Dziewczyny, żeby niemiłe dolegliwości nie zakłócały nam radości z pierwszych tygodni 🤩

Do góry