reklama
martini6
Fanka BB :)
Dokladnie jak sie dogadam po niemiecku lub angielsku z lekarzem bo moze byc delikatny problem
Hahaha podziwiam niezle ja na bank bym nic nie zrozumiala trzymamy kciuki !!!
martini6
Ło matko, wierzę w Ciebie, dasz radę
Ja wczoraj wzielam leki na sen bo już po tylu dniach byłam padnieta i dzis czuje się jak nowonarodzona daaaaawno się tak nie wyspałam. Nawet słońce dające mi od rana w twarz mnie nie wkurza
Można w ciąży brać leki na sen ? Kurde może i ja bym miała lepszy bo jakoś przeżywam cały czas wszystko i ta noc taka ciężka budzę się 5 tys razy w nocy :/
martini6
Na pewno tak będzie! "Ta co mnie nie chciala"
Hahahah dobre dobre
martini6
Mnie trochę pobolewal, teraz przestal, czasem tylko cos kłuje - z tego co czytałam inne tematy na forum na temat wczesnej ciąży to bywa różnie- jak z - jedne mają, a inne w ogóle. Nie ma się co stresować na zapas.
Dokładnie każdy organizm inny każda z nas inaczej przechodzi nie ma co się akurat tym zamartwiać
Ish
Zaangażowana w BB
Kochana nie wiem bo wizyte u psychiatry mam w maju... Ale ja się od lat lecze na bezsenność i bez leków mogę nie spać 2 tyg albo spać po 2h np na 48h...Można w ciąży brać leki na sen ? Kurde może i ja bym miała lepszy bo jakoś przeżywam cały czas wszystko i ta noc taka ciężka budzę się 5 tys razy w nocy :/
martini6
Uff dotarlam do końca, chyba z 6 stron miałam do nadrobienia
Też odpiszę zbiorowo
W szpilkach jestem wielkoludem bo bez mam 175cm ale mogę nosić bo mąż i tak jest dużo wyższy ode mnie jesteśmy razem od 6 lat, a w sierpniu miną dwa lata od ślubu
Ja też się uśmiecham na myśl o świętach w grudniu, miło będzie je spędzić we trójkę ale cały czas jest też we mnie jakiś strach, czy wszystko będzie dobrze.
Rozumiem te Wasze stresy i współczuję wszystkich złych wspomnień. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się z pozytywnych testów i zaliczać po kolei wszystkie pierwsze badania, bicia serca itd. Miłego dnia Dziewczyny, żeby niemiłe dolegliwości nie zakłócały nam radości z pierwszych tygodni
Dokładnie oby to wszystko nam wynagrodziło !!
Ragda
Hmmm ja mam 6+0. Moze za dwa dni mi sie wlaczyA w apce który masz tydzień ja 6+2 i dziś zobaczyłam wcześniej tez nie było to chyba idzie jak niby rośnie dziecko chyba hehe
reklama
martini6
Kochana nie wiem bo wizyte u psychiatry mam w maju... Ale ja się od lat lecze na bezsenność i bez leków mogę nie spać 2 tyg albo spać po 2h np na 48h...
O Boziu !!!! To strasznie masz ( współczuje bardzo !! To dobrze ze się wyspalas i jesteś nowonarodzona