reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ło matko, wierzę w Ciebie, dasz radę :)
Ja wczoraj wzielam leki na sen bo już po tylu dniach byłam padnieta i dzis czuje się jak nowonarodzona 😂 daaaaawno się tak nie wyspałam. Nawet słońce dające mi od rana w twarz mnie nie wkurza 😂

Można w ciąży brać leki na sen ? Kurde może i ja bym miała lepszy bo jakoś przeżywam cały czas wszystko i ta noc taka ciężka budzę się 5 tys razy w nocy :/

Mnie trochę pobolewal, teraz przestal, czasem tylko cos kłuje - z tego co czytałam inne tematy na forum na temat wczesnej ciąży to bywa różnie- jak z 🤮🤢 - jedne mają, a inne w ogóle. Nie ma się co stresować na zapas.

Dokładnie każdy organizm inny każda z nas inaczej przechodzi nie ma co się akurat tym zamartwiać 😜

Można w ciąży brać leki na sen ? Kurde może i ja bym miała lepszy bo jakoś przeżywam cały czas wszystko i ta noc taka ciężka budzę się 5 tys razy w nocy :/
Kochana nie wiem bo wizyte u psychiatry mam w maju... Ale ja się od lat lecze na bezsenność i bez leków mogę nie spać 2 tyg albo spać po 2h np na 48h...

Uff dotarlam do końca, chyba z 6 stron miałam do nadrobienia😀
Też odpiszę zbiorowo 😜
W szpilkach jestem wielkoludem bo bez mam 175cm 😜 ale mogę nosić bo mąż i tak jest dużo wyższy ode mnie 👌 jesteśmy razem od 6 lat, a w sierpniu miną dwa lata od ślubu 😀
Ja też się uśmiecham na myśl o świętach w grudniu, miło będzie je spędzić we trójkę 😉 ale cały czas jest też we mnie jakiś strach, czy wszystko będzie dobrze.
Rozumiem te Wasze stresy i współczuję wszystkich złych wspomnień. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się z pozytywnych testów i zaliczać po kolei wszystkie pierwsze badania, bicia serca itd. 😍 Miłego dnia Dziewczyny, żeby niemiłe dolegliwości nie zakłócały nam radości z pierwszych tygodni 🤩

Dokładnie oby to wszystko nam wynagrodziło !! 🥰✊🏻

reklama
Kochana nie wiem bo wizyte u psychiatry mam w maju... Ale ja się od lat lecze na bezsenność i bez leków mogę nie spać 2 tyg albo spać po 2h np na 48h...

O Boziu !!!! To strasznie masz :(( współczuje bardzo !! To dobrze ze się wyspalas i jesteś nowonarodzona ☺️😁

Do góry