L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tezJa zawsze rozpoznaje która to która po avatarze [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezJa zawsze rozpoznaje która to która po avatarze [emoji23]
No widzisz...co lekarz to opinia. Ale nie fajnie to wyglądało na USG... mięśniak większy od pęcherzyka [emoji3525]Pewnie, że wczesna i ma jeszcze czas żeby pięknie się ukazać Na usg. Za tydzień już zobaczysz dzidziusia :*
A Co mięśniaków, mam trzy nawet spore i lekarz mówi, że od nich to nawet brzuch nie boli. Nie komplikują niczego, wogole się nie przejmować.
Dzieki [emoji846]
Te badania mozna wykonac do 13+6 więc wcale nie za późno. Wszystko się zgadzaJa mam prenatalne 5.06 i właściwie nie wiem co będą robić czy tylko usg czy usg i krew w skierowaniu jest napisane, że badania pierwszego trymestru i w sumie to mi się wydaje, że późno mi te badania wyznaczyła bo u mnie to będzie 12+3 albo 12+4.
Poza tym kolejną wizytę mam do gina umówić po badaniach i też mi się wydaje, że to bardzo odległy termin między jedną a drugą wizytą , bo to będzie ok 5 tygodni.
Ja mam prenatalne 5.06 i właściwie nie wiem co będą robić czy tylko usg czy usg i krew w skierowaniu jest napisane, że badania pierwszego trymestru i w sumie to mi się wydaje, że późno mi te badania wyznaczyła bo u mnie to będzie 12+3 albo 12+4.
Poza tym kolejną wizytę mam do gina umówić po badaniach i też mi się wydaje, że to bardzo odległy termin między jedną a drugą wizytą [emoji848], bo to będzie ok 5 tygodni.
SuperCzyli dzidzia rosnie zdrowo Kurcze moja mi nie mowila i chyba nawet nie sprawdzala jak szybko bijeDobrze [emoji2956][emoji2956]
No już jestem po wizycie!!
Zobaczyłam już swojego robaczka [emoji173][emoji173][emoji847]
7,6 mm, a serduszko biło 115 uderzeń/minutę [emoji847][emoji173]