Martaa24
Fanka BB :)
Ja tez robię w rozne dni, zeby miec wyniki pappa jak juz pójdęna usgW różne dni masz test pappa i usg ? Mi kazali w tym samym dniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez robię w rozne dni, zeby miec wyniki pappa jak juz pójdęna usgW różne dni masz test pappa i usg ? Mi kazali w tym samym dniu.
Ja tez robię w rozne dni, zeby miec wyniki pappa jak juz pójdęna usg
USG Justyna bd mieć u swojego ginekologa?Dokładnie tak, lekarz dostaje wyniki z laboratorium i na wizycie z USG masz już pełny obraz
Bo ja nie mam żadnego skierowania na usg w tym.samym.czasie...USG Justyna bd mieć u swojego ginekologa?
Powinno robić się tego samego dnia usg i pobranie krwi. Wtedy wynik jest najbardziej miarodajny.
Niestety beta spadła. Za godzinę mam wizytę, żeby zapytać co dalej. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy wrócę tu, żeby Wam napisać, że znowu się udało i jest wszystko w porządku! Trzymajcie się cieplutko i dziękuję za każde słowa wsparcia i otuchy !
Dostałam od razu przy pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę skierowanie na krew i USG prenatalneBo ja nie mam żadnego skierowania na usg w tym.samym.czasie...
Bardzo mi przykro.
Trzymaj się cieplutko. A my będziemy trzymać kciuki żeby następny raz udał się szybko i bez żadnych komplikacji!
No ja też mam stres. Idę za tydzień raz jeszcze.To idz prywatnie to innego najbezpieczniej jak masz wątpliwości ja odczekam te 10dni..i wtedy zrobie kontrolne chociaz nie ukrywam, że tez mnie to mega niepokoi i żyje jak na szpilkach