reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tez czuje ze moja pochwa jest jakas taka bardziej unerwiona [emoji14]
Nooo a na wywiadowce bedzie czemu babcia przyszla, a nie mama [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chrzanię...tak gadacie o tym seksie...a mi się zachciało [emoji16]

Ja stwierdziłam, że będę wysyłać moich synów na wywiadówki hehe...
Chyba, że faktycznie dostanę takiego kopa hormonalnego, że nie będzie po mnie wieku widać [emoji3590] a znam takie.

Ja niestety jeszcze nie wizytuję, ale robiłam dzisiaj drugą betę, więc czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, żeby rosla, bo ten maly pęcherzyk i wczorajsze plamienia niestety bardzo niepokoją. Niby nastawiam się, że może nic z tego nie być, ale z drugiej strony staram się te wszystkie niepokojące objawy jakoś sobie wytłumaczyc. Chciałabym tu z bardzo z Wami zostać do tego grudnia :*

Ja niestety jeszcze nie wizytuję, ale robiłam dzisiaj drugą betę, więc czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, żeby rosla, bo ten maly pęcherzyk i wczorajsze plamienia niestety bardzo niepokoją. Niby nastawiam się, że może nic z tego nie być, ale z drugiej strony staram się te wszystkie niepokojące objawy jakoś sobie wytłumaczyc. Chciałabym tu z bardzo z Wami zostać do tego grudnia :*
Daj znac jak beda wyniki. Kiedy robilas 1 bete i ile wynosila?

Trzymam kciuki za wizyty i za betę też! ;)

Mój kot ma czasem takie schizy, że pół nocy nie śpi tylko miauczy i biega. No i dziś była ta noc... wyspana nie jestem zwłaszcza, że wyjątkowo poszłam spać dopiero po 1. Znaczy w ciąży wyjątkowo, poza ciążą to u to u mnie norma.
Dziś znów trochę mi żołądek wariuje ale już wiem dlaczego - zjadłam o 19 ostatni posiłek, no to 5h do zaśnięcia i te 7,5h snu więc się zrobiła mega długa przerwa. A jeszcze chwila zanim euthyrox się wchłonie i będę mogła spróbować coś zjeść.

reklama
Do góry