Mama.lwica
Zaangażowana w BB
Czy macie też że po witaminach wymiotujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chrzanię...tak gadacie o tym seksie...a mi się zachciało [emoji16]Tez czuje ze moja pochwa jest jakas taka bardziej unerwiona [emoji14]
Nooo a na wywiadowce bedzie czemu babcia przyszla, a nie mama [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
16:30 ... I mam nadzieję że mdłości mi przyjdąKtora dzis wizytuje i o ktorej? Zaciskam za wszystkie kciuki!
11.30 [emoji2]Ktora dzis wizytuje i o ktorej? Zaciskam za wszystkie kciuki! [emoji16]
Trxymam kciuki.. tez tak mialam wczoraj trzecie dziecko a ja sie czulam jal podlotek jakis11.30 [emoji2]
Żołądek już mnie boli ze sresu.
Daj znac jak beda wyniki. Kiedy robilas 1 bete i ile wynosila?Ja niestety jeszcze nie wizytuję, ale robiłam dzisiaj drugą betę, więc czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, żeby rosla, bo ten maly pęcherzyk i wczorajsze plamienia niestety bardzo niepokoją. Niby nastawiam się, że może nic z tego nie być, ale z drugiej strony staram się te wszystkie niepokojące objawy jakoś sobie wytłumaczyc. Chciałabym tu z bardzo z Wami zostać do tego grudnia :*
Nie, moze za duza dawka witamin? Moj mąz tak kiedys mial.. bo jadl tez inne rzeczy i tych witamin bylo za duzo i od tego czasu nie bierzemy kompletu witaminCzy macie też że po witaminach wymiotujecie?
W poniedziałek 1774, więc teraz koło 3000 powinno być.Daj znac jak beda wyniki. Kiedy robilas 1 bete i ile wynosila?