Mrs.Alice
Fanka BB :)
To chyba z usg starsza ciaza niż z wyliczeń? super, cieszę się Twoim szczęściem <35tydzien widac ciemna krope, za tydz mam wizyte dostalam l4 Zobacz załącznik 1115648
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba z usg starsza ciaza niż z wyliczeń? super, cieszę się Twoim szczęściem <35tydzien widac ciemna krope, za tydz mam wizyte dostalam l4 Zobacz załącznik 1115648
I teraz bym poszła do tego gnoja i pokazala zdjęcie. A konkretnie to walnęła mu kopie prosto przed nos i powiedziała. Masz, tu jest mój zbierający się okres Panie "doktorze". I wyszła.5tydzien widac ciemna krope, za tydz mam wizyte dostalam l4 Zobacz załącznik 1115648
A nie, mi to akurat pasuje, ze nie płacze.Mam dokładnie tak samo! Aż się dziwnie czuję, jak jakaś upośledzona, że nie płaczę... Zobaczymy czy w ciąży coś się zmieni
A no chyba, żeTaaa bylam u dupka ale tymrazem byl mily i nie wmawial mi choroby hyhy
Na mnie mąż mówi Pamela mam bardzo mały biust. Jestem niska i chuda więc mysle ze proporcjonalnie. Alee od ciazy tak mi powiększyły sie piersi... Bola jak nacisne albo coś. Jak przytulę sie no i ogolnie musze zmienic staniki bo mi wszystko wychodzi. Mysle ze z takiego mini B. Przeszlo juz na Minic CPytanko do pań w 8/9 tygodniu lub te co są juz dalej ale chodzi dokladnie o te tygodnie....czekam i czekam aż cycki bujną i nic kiedy to nadejdzie? Wiem ze jedne wczesniej drugie pozniej ale czy to jakos juz bedzie? U mnie dzis 8+1 i nic. Od poczatku ciazy piersi doslosnie odrobinke tylko pobolewaja od dolu po za tym moge normalnie dotykac itp, zadnych bóli. Aha i drugie pytanie w 9 tygodniu podobno otoczki sutkow zaczynaja ciemniec...zauwazylyscie to u siebie?
Ja tez nie wciągnę juz brzucha... Taki twardszy sie robi. Jak obcisla bluzka to juz taka kulka sie robiU mnie brzuszek tez raczej nie da się już ukryć mimo iż dopiero 9+2. Wystaje mała coś oczywiście pod luźnymi ciuchami to lajcik ale jak już obcisła bluzka to widać
Powiedz mi jak te leginsy? Jak rozmiarowka?Ja kupiłam jedne leginsy ciążowe w Lidlu
Nie nastawiaj się w ten sposób. Po ciazy to będziesz tryskać energia i szczęściem. A poza tym, jeśli będziesz czuła się gorzej, to po prostu dasz dziecku butle a sama wrócisz do leków a teraz płacz ile wlezie jeśli masz taki kaprys :* mnie też wszystko rozczulało w poprzedniej ciąży, na reklamach płakałam. Póki co jest stabilnie [emoji16]Tak mi odwala przez te hormony ze nie wiem. Nie mialam na nic ochoty ale bylam strasznie glodna i wyłam po prostu bo mi sie tak smutno z tego powodu zrobilo bo kazdy lata kolo mnie pyta sie a moze to a moze tamto, do sklepu specjalnie tesciowa nawet poszla. Siedze dalej i rycze bo mam ochote jednak na pierogi z truskawkami a nie mam sily ich robic i moj poszedl specjalnie mi zrobic a mi sie ryczec chce dalej bo mam na nie ochote a nie mam sily ich robic sama i on za mnie je robi...chaos zupelny, nie ogarniam siebie, plakac mi sie chce z takich drobnostek. Nawet nie plakac tylko wyć, nie mowiac juz o jakis filmach bo nawet zadnego nie moge ogladnac, same reklamy mnie wzruszaja. Jestem strasznie wrazliwa i uczuciowa i pewnie dlatego jeszcze bardziej te emocje odczuwam teraz...no i nie biore nic na uspokojenie co tez swoje robi pewnie...boje sie ze po porodzie jak te hormony nagle spadna to jakas depresja mnie chwyci...slyszalam ze tak moze byc i ze jestem bardziej na to narazona...powiedzcie ze nie tylko mi tak odwala z płaczem
Ja bym brała, lepiej w te stronę i gratuluję serduszkaByłam dzisiaj na usg i zobaczyłam po raz pierwszy w życiu zarodek z bijącym serduszkiem. Wiek jak z miesiączki 7 plus 2. Jeśli ktoś pamiętał i trzymał kciuki, to dziękuję. Dostałam też duphaston na wszelki wypadek, ze względu na moją historię poronień, ale na razie nie mam żadnych plamień ani innych zlych objawów. Jak myślicie - brac, nie brać?
Byłam dzisiaj na usg i zobaczyłam po raz pierwszy w życiu zarodek z bijącym serduszkiem. Wiek jak z miesiączki 7 plus 2. Jeśli ktoś pamiętał i trzymał kciuki, to dziękuję. Dostałam też duphaston na wszelki wypadek, ze względu na moją historię poronień, ale na razie nie mam żadnych plamień ani innych zlych objawów. Jak myślicie - brac, nie brać?
Jestem po wizycie. Ale się wzruszylam że szczęścia [emoji7] Maluszek ma prawie 3,5cm i tak jakby pływał sobie, ruszał rączkami i nóżkami [emoji7] zakochałam się [emoji7] maluszek rośnie jak powinien, wg USG 10+2. Ze względu na moją historię dostałam duphaston dopochwowo 2x dziennie i acard mam brać więc dobrze, że już sobie wcześniej brałam no i zakaz seksu ale i tak nie miałam ochoty więc spoko jestem przeszczęśliwa [emoji7]