Angelika22
Fanka BB :)
U nas równo 2,5 roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na którego masz termin? Nie wiem właśnie które dziewczyny maja starszą ciążę od mojej. Ja mam na 6 grudnia
Zdecydowałaś sie juz jakie badania prenatalne robisz?
Ja mam na 30 listopada wg ostatniego USG. Badanie robię i USG i test z krwi.Na którego masz termin? Nie wiem właśnie które dziewczyny maja starszą ciążę od mojej. Ja mam na 6 grudnia
Zdecydowałaś sie juz jakie badania prenatalne robisz?
U nas będzie różnica 25 miesięcyJaką będziecie miec teraz różnice między dziećmi jak najmlodsze wyjdzie w grudniu? U mnie bedzie dokładnie 23 miesiace, a rocznikowo rok po roku
Będzie dobrze! 3mam kciuki!Mam cykora przed wizytą
Bujna, ze urosną? U mnie w pierwszej ciąży dopiero gdzieś w 3 trymestrze zaczęły się powiększać. Od tamtej pory ciagle takie same, ale pewnie dlatego ze dalej karmie aż się boje co będzie za kilka lat, kiedy przestane karmić, w jakim stanie będąPytanko do pań w 8/9 tygodniu lub te co są juz dalej ale chodzi dokladnie o te tygodnie....czekam i czekam aż cycki bujną i nic kiedy to nadejdzie? Wiem ze jedne wczesniej drugie pozniej ale czy to jakos juz bedzie? U mnie dzis 8+1 i nic. Od poczatku ciazy piersi doslosnie odrobinke tylko pobolewaja od dolu po za tym moge normalnie dotykac itp, zadnych bóli. Aha i drugie pytanie w 9 tygodniu podobno otoczki sutkow zaczynaja ciemniec...zauwazylyscie to u siebie?
Ooo to szybko Ci wyskoczył. Ja tez druga ciąża, ale brzucha nie widzę, ale może to dlatego ze nie zdążyłam zbytnio schudnąć od pierwszej ciąży... i nie wiem czy ten brzuch co mi teraz wystaje to ciążowy czy po prostu jestem grubaJa w ciążowych spodniach chodzę od 5 tygodnia bo nie mogłam się dopiąć więc wyjątkowo szybko mi bebzon wylazł no ale to druga ciąża a podobno w drugiej i następnych szybciej dostaje się brzuszek. Powiem szczerze, że nie na rękę mi to trochę bo ja jeszcze nie czuje się pewnie, w sensie dla mnie to nadal młoda ciąża i nadal boje się poronienia.
Kiedyś myślałam o trójce. Teraz raczej o dwójce. Sama nie wiemU nas będzie różnica 25 miesięcy
Będzie dobrze! 3mam kciuki!
Bujna, ze urosną? U mnie w pierwszej ciąży dopiero gdzieś w 3 trymestrze zaczęły się powiększać. Od tamtej pory ciagle takie same, ale pewnie dlatego ze dalej karmie aż się boje co będzie za kilka lat, kiedy przestane karmić, w jakim stanie będą
Ooo to szybko Ci wyskoczył. Ja tez druga ciąża, ale brzucha nie widzę, ale może to dlatego ze nie zdążyłam zbytnio schudnąć od pierwszej ciąży... i nie wiem czy ten brzuch co mi teraz wystaje to ciążowy czy po prostu jestem gruba
a tak wgl to ile chcecie/planujecie mieć dzieci? Mi się marzy czwórka
Ja zawsze chciałam miec dużą rodzinę, ale tak realnie patrzac, to mysle 3 maxU nas będzie różnica 25 miesięcy
Będzie dobrze! 3mam kciuki!
Bujna, ze urosną? U mnie w pierwszej ciąży dopiero gdzieś w 3 trymestrze zaczęły się powiększać. Od tamtej pory ciagle takie same, ale pewnie dlatego ze dalej karmie aż się boje co będzie za kilka lat, kiedy przestane karmić, w jakim stanie będą
Ooo to szybko Ci wyskoczył. Ja tez druga ciąża, ale brzucha nie widzę, ale może to dlatego ze nie zdążyłam zbytnio schudnąć od pierwszej ciąży... i nie wiem czy ten brzuch co mi teraz wystaje to ciążowy czy po prostu jestem gruba
a tak wgl to ile chcecie/planujecie mieć dzieci? Mi się marzy czwórka