reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ufff
Czekałam niecierpliwie na wieści od Ciebie ;)

Bo przyznam się, że chyba Tobie najbardziej kibicuję jak poczytałam Twoją historię ;) Po prostu musi, musi być dobrze ;)

Cuuuudownie! :)

Dziękuje ślicznie kochana !! Nooo poryczalam się dzisiaj jak głupia 😂 ale jestem szczesliwa w końcu !! Życzę Ci dzisiaj również samych dobrych wiadomości ❤️✊🏻 teraz trzymamy kciuki za Ciebie ❤️🥰😍

Dziękuje ślicznie kochana !! Nooo poryczalam się dzisiaj jak głupia 😂 ale jestem szczesliwa w końcu !! Życzę Ci dzisiaj również samych dobrych wiadomości ❤✊🏻 teraz trzymamy kciuki za Ciebie ❤🥰😍
Ja sobie zaklinam rzeczywistość, ze jak u Ciebie jest dobrze to u mnie tez musi, nie ma bata ;))

Cudownie, serio aż się śmieje do telefonu jak głupia ;)

Mam pytanie😉czy wasi ginekolodzy badają wam piersi a może proponują usg piersi lub wydają skierowanie?Czy może wykonujecie usg na tzw.wlasna rękę?🤔Jak myślicie czy jesli od mojego ostatniego usg minęło 2lata powinnam w tej ciąży również wykonać?co myślicie....

Mnie dziś gin na wizycie pytała czy mam zrobione, robiłam w styczniu tego roku (skierowanie z lux med) więc nie płaciłam. Dostałam też karteczkę z badaniami, które należy zrobić w 1trymestrze i usg piersi tam było więc chyba jest konieczne.
@martini6 Gratulacje cieszę się bardzo :)

reklama
Uwaga odkrylam chyba dlaczego tak dramatycznie moja skora pokryla sie tradzikiem. Doslownie na przestrzeni ostatnich 2 tygodni dostalam tego wysypu. Czuje ze winowajcą jest DUPHASTON. Jestem swięcie przekonana, po hormonach mialam to samo a sam duphaston bralam tez chwilke jako nastolatka. To chyba on nasila tą masakre 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ czytam wlasnie ze czesto moze wywolywac on tradzik...a zastanawialam sie wlasnie zanim zaczelam go brac czy pogorszy mi cere...ze dopiero teraz do tego doszlam...to by sie pokrywało w sumie z tym coraz gorszym wysypem. Biore go 3 tygodnie w nie malej dawce...

Do góry