reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wy też macie taki problem ze zrobieniem badania moczu. Chodzi o to, że ja w nocy wstaje na siku, czasem nawet dwa razy. I tak sie zastanawiam czy jak wstane o 4 to mogę zrobić je do tego pojemniczka i będzie stało do 8 aż je zawioze do laboratorium czy jak bo znowu jak zrobię o 4 a zbiorę o 7 to to juz nie będzie pierwszy poranny mocz 🤔 ale dylematy...
Ja tak robiłam zawsze, siku jeszcze w nocy a rano zanosiłam :) bo zazwyczaj rano biegłam do ubikacji i zapomniałam sikać w pojemniczek [emoji16]

Hej zaczęłam mierzyć od wczoraj ciśnienie tak jak mi Pani doktor kazała i cały czas mam wysokie... Wiem że to grozi obumarciem płodu na tak wczesnym etapie... Jeśli nic się nie zmieni będę dzwoniła i prosiła o leki

Dzień dobry :) ale mamy dzisiaj piękny dzień! Aż chce się pójść na jakiś spacer. Wczoraj sobie postanowiłam, że codziennie, albo chociaż co drugi dzień będę chodzić z mężem na godzinny spacer- po pierwsze, żeby nie zwariować w domu na kanapie, po drugie, żeby mieć lepszą kondycję, bo z tym ciężko, a po trzecie, żeby za bardzo się nie roztyc. Zawsze byłam na granicy nadwagi, a teraz niestety +10 na plusie, więc wolałabym, żeby mi nie przybyło kolejnych 20, albo i 30 kg ! Zazdroszczę chudzinkom :)

Mam pytanie do wszystkich :) nie myślicie może nad zmianą forum na prywatne? To dalej będzie, ale przeszlybysmy na takie gdzie będziemy mogły swobodnie pisać i nikt spoza naszej grupy nie będzie czytał i obserwował? Będziemy na bieżąco dodawać nowe chetne osoby. Chyba, że to za wcześnie? :)

Mam pytanie do wszystkich :) nie myślicie może nad zmianą forum na prywatne? To dalej będzie, ale przeszlybysmy na takie gdzie będziemy mogły swobodnie pisać i nikt spoza naszej grupy nie będzie czytał i obserwował? Będziemy na bieżąco dodawać nowe chetne osoby. Chyba, że to za wcześnie? :)
Wedlug mnie super 😁

Korzystacie z tej aplikacji? Jeśli nie, to polecam :) codziennie dzidziuś przysyła inna wiadomość <3
Screenshot_20200429-080542.png

Edit. HiMoomy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry