reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
U nas wreszcie dzis pozwolili dzieciom wyjsc na pole 😁 Z jednym rodzicem i do kilometra od domu, place zabaw nadal zamkniete, ale to nic, beda polowac na pokemony 😉 No i wreszcie jest ladna pogoda bo tu lalo chyba z dwa tygodnie.

No to radość przeogromna :-)
Ja sobie zrobiłam wycieczkę do rossmana.
Kupiłam sobie mgiełka do ciała. Olejek z jakiś orzechów Venus róż do policzków.
Ale fajnie :D

Wg OM 5+4, wiem że to wcześnie ale prawie wszystkie tu piszą o objawach od samego początku dlatego się trochę stresuje.

Ja z Synem też nie miałam spektakularnych objawów. Jedyne co to więcej mi się pić chciało pić pić.
I sikuuu.
Później doszły rewelacje ale tak około 10 tygodnia.
I od samego początku miałam faze na kiwi i żelki haribo.
Także easyyy

U nas wreszcie dzis pozwolili dzieciom wyjsc na pole 😁 Z jednym rodzicem i do kilometra od domu, place zabaw nadal zamkniete, ale to nic, beda polowac na pokemony 😉 No i wreszcie jest ladna pogoda bo tu lalo chyba z dwa tygodnie.
Dwa tygodnie deszczu by sir u nas przydalo. Susza okropna jest, strach pomyśleć jakie będą ceny żywności, jesli nie spadnie wiecej deszczu. Wczoraj troche popadalo pierwszy raz od bardzo dawna.
A jak było z Synkiem ?
Rzygalam jak.kot od samego początku i bylam strasznie senna.
Wg OM 5+4, wiem że to wcześnie ale prawie wszystkie tu piszą o objawach od samego początku dlatego się trochę stresuje.
Ja myske, ze nie ma sie czym stresowac, przyjdzie w koncu i na.nas czas ;)

U nas niektore sklepy sa otwarte w niedziele, glownie te gdzie pracuja pakistanczycy, ale dzieci jeszcze do sklepow nie wpuszczaja. Wiec jak isc na zakupy, to bez dzieci.

Dwa tygodnie deszczu by sir u nas przydalo. Susza okropna jest, strach pomyśleć jakie będą ceny żywności, jesli nie spadnie wiecej deszczu. Wczoraj troche popadalo pierwszy raz od bardzo dawna.

Rzygalam jak.kot od samego początku i bylam strasznie senna.

Ja myske, ze nie ma sie czym stresowac, przyjdzie w koncu i na.nas czas ;)
No wiem, cos sie poprzestawialo na tym swiecie z pogoda, u Was koszmar z ta susza, nawet wplacalam na walke z tym pozarem w Biebrzy. Na prawde ten rok nie najlepiej sie zaczal w przyrodzie 😞

Ale spokojnie, nie każda ciaza daje objawy! Moja przyjaciółka dopiero w trzecim trymestrze miała zgagę i to tyle.

Ja się cieszę, ze mam słabe objawy bo jakbym miała rzygac dalej niż widzę to dziękuje bardzo ;p
a senność oddam pierwszej chętnej na objawy bo mam wrażenie, ze przesypiam życie ;D

reklama
No wiem, cos sie poprzestawialo na tym swiecie z pogoda, u Was koszmar z ta susza, nawet wplacalam na walke z tym pozarem w Biebrzy. Na prawde ten rok nie najlepiej sie zaczal w przyrodzie 😞
To prawda, rok zaczął sie wyjątkowo kiepsko. Ale na szczęście prognozuja, ze maj juz ma nie byc taki suchy, cale szczęście.

Do góry