L
Lad
Gość
No dokładnie mam tak samo, rano taa koło 5 się budzę na euthyrox to mam najbardziej zatkany.Ja na noc ale najgorzej rano mam nos zapchany cały :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie mam tak samo, rano taa koło 5 się budzę na euthyrox to mam najbardziej zatkany.Ja na noc ale najgorzej rano mam nos zapchany cały :/
U mnie dzis sie zaczal 6 tydzien i nie mam ani pół objawu. Nawet zimno.przestalo mi być. Plecy nie bola, mdlosci brak, cycki bez zmian i cale szczęście, bo nadal ściągam mleko dla syna. Także gdyby nie pozytywny test i braj okresu, to bym w.ogole nie przypyszczala, ze moge byc w ciąży. Nie łudzę sie, ze tak zostanie do konca, ale oby jak najdłużej
No ja tez od kiedy sie dowiedzielismy o ciazy to dwa razy. Na poczatku mialam troche stracha po poprzedniej ciazy straconej, ale poki co wszystko okJa też żyje normalnie.
Seks uprawialiśmy raz od kiedy dowiedziałam się o ciąży i póki co nic się nie wydarzyło
U mnie jedynie cycki mam wrażliwe no i co jakiś czas boli mnie brzuch lub jajnik. A tak poza tym to żadnych objawówMam dokładnie tak samo. Aż się boję czy na usg wszystko wyjdzie dobrze.
U mnie jedynie cycki mam wrażliwe no i co jakiś czas boli mnie brzuch lub jajnik. A tak poza tym to żadnych objawów [emoji16]
Który tydzień massz? Ja sie generalnie ciesze, ze poki co.nic mi nie dolega. Oby jak.najdłużej, bo nir moge sobie pozwolic na niedyspozycjeMam dokładnie tak samo. Aż się boję czy na usg wszystko wyjdzie dobrze.
W poprzedniej ciąży od samego początku wiedziałam że będzie chłopak, zresztą teściowa też w domu się że mnie śmiali bo od początku kupowałam ciuszki dla chłopczyka no i mam chłopca. Teraz myślę że dziewczynka ale już nie mam takiej pewności jak poprzednioA ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci. Czy przeczucie co do płci Wam się sprawdziło? Oczywiście nie chodzi mi o to o kim marzyłyście, tylko takie świadome przeczucie co do płci
Ja z pierwszym synkiem od początku czułam, że to chłopak (mimo, że chciałabym dziewczynke) i teraz też czuje chłopaka (ale szczerze po cichu liczę, że moje przeczucie i te wszystkie teorie Ramziego itd się nie sprawdza)
U mnie dzis sie zaczal 6 tydzien i nie mam ani pół objawu. Nawet zimno.przestalo mi być. Plecy nie bola, mdlosci brak, cycki bez zmian i cale szczęście, bo nadal ściągam mleko dla syna. Także gdyby nie pozytywny test i braj okresu, to bym w.ogole nie przypyszczala, ze moge byc w ciąży. Nie łudzę sie, ze tak zostanie do konca, ale oby jak najdłużej