Mrs.Alice
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas. Ciesz się póki nie masz objawów. Lepiej tak niż jak byś cierpiała na wymioty dzień i noc.Kolejny dzień i dalej brak objawów wczoraj trochę rozmawiałam z Mężem który za bardzo nie rozumie mojego strachu eh łatwo się mówi że wszystko będzie dobrze co kolwiek by sie nie stało. On wpadkę uwarza jako dar od Boga a ja mam sprzeczne odczucia... Niedawno wróciłam do pracy cieszyłam się z tego bardzo bo w końcu wyszłam do ludzi a tu znów czeka mnie siedzenie na dupie w domu a pandemia wcale nie zmniejsza mojego strachu. On bardzo chciał rodzeństwa dla Córeczki a ja chyba po tej ciężkiej ciazy po. Poronieniu bo nieustannych wizytach w szpitalu po prostu nie chce...ciesze się ze mogę Wam to napisać. Może moje myślenie zmieni się po wizycie a to dopiero w wtorek dzisaj według Om 5+2 bóle nie ustępują innych objawów nadal brak
Ja też nadal nie mogę się przyzwyczaić, że tak szybko zaszłam w ciążę znowu. Ale planować sobie można, a życie to życie. Jeszcze trochę i będziesz się cieszyć, byle by druga ciąża była dla Ciebie łaskawsza od poprzedniej