reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Oby było dobrze. A niestety nie da się nie denerwować 🙁 wczoraj na usg wszystko ok, a dziś plamienie i ból podbrzusza z prawej strony niewiadomo skąd..

Wiesz ja miałam tak w ciąży z synem w 8 tygodniu ale byłam na świętach daleko od domu i nawet nie miałam możliwości zadzwonić do lekarza , wszytsko będzie dobrze ale postaraj się rozluźnić, może coś zalegało albo lekarz podrażnił podczas badania .

No właśnie wczoraj miałam usg, ale plamić zaczęłam dopiero dziś... Teściowa właśnie jest w pracy w szpitalu i powiedziała żebym w razie co przyjechała..
Jak masz możliwość i teściowa w szpitalu to może podjedz? Jeżeli ma Cię to uspokoić to warto ;)

@Ragda mi się naprawdę podoba, starannie wykonany, bardzo fajnie podzielone to wszystko, przynajmniej łatwy dostep do wszystkich badań. Ja już sobie uzupełniłam... ołówkiem :p

No właśnie przekonałam Internet i nie każdy ma objawy niekiedy ciążę przechodzą bez objawowo ale człowiek nastawia się psychicznie na jakieś objawy. A u mnie prawie zero. Nawet senność mnie nie lapie ehh. Pierwsze człowiek zastanawia się czy się uda a potem czy wszystko okey i tak do konca

Ja to nawet nie mam 4 tygodni ale porównuje trochę do ciąży pierwszej . Wtedy zaczęły się objawy w 8 tygodniu jak zaczęłam wymiotować ostro i to był jedyny objaw , pamietam ze się wcale nie stresowałam wtedy a teraz każdy dzień to dla mnie koszmar marze już aby była środa zeby okres nie przyszedł i zeby dalej były 2 kreski . W poniedziałek powtórzę test powinna już być wyraźniejsza

Wiesz ja miałam tak w ciąży z synem w 8 tygodniu ale byłam na świętach daleko od domu i nawet nie miałam możliwości zadzwonić do lekarza , wszytsko będzie dobrze ale postaraj się rozluźnić, może coś zalegało albo lekarz podrażnił podczas badania .

Ja z pierwszym synkiem plamiłam też, ale to było po stosunku..

Ja z pierwszym synkiem plamiłam też, ale to było po stosunku..

Ja w ciąży z synem w 3 tygodniu miałam krwotok ze mnie ratowali w szpitalu i myśleli ze pewnie poroniłam a nic nie wiedziałam . Okazało się tydzień później ze jestem w ciąży i nikt nie powiedział mi co było przyczyna . Także tez się zdarzają takie sytuacje .

No właśnie przekonałam Internet i nie każdy ma objawy niekiedy ciążę przechodzą bez objawowo ale człowiek nastawia się psychicznie na jakieś objawy. A u mnie prawie zero. Nawet senność mnie nie lapie ehh. Pierwsze człowiek zastanawia się czy się uda a potem czy wszystko okey i tak do konca
A jak się urodzi to już zmartwień nie będzie końca [emoji6]
Bądźmy dobrej myśli [emoji3590]

reklama
Do góry