reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie...powiedzial ze dalej nie ma papieru. Ale na szczescie we wtorek juz mam wizyte z nowym i dostane@Piernik98 dostałaś w końcu to zdjęcie od tego pseudo lekarza?
Akuku
Fanka BB :)
Ja z moim praktycznie na dniach chcemy się rozstać. Między nami jest źle od tamtego roku. Mamy kochana córeczkę i nie planowaliśmy kolejnego dziecka. Ale wiadomo, jak w każdym związku są i dobre dni. I właśnie w taki dzień zaszłam w ciążę. Jestem przerażona obecną sytuacja życiowa ale nigdy nie usunę dziecka. Mogłabym pod mostem mieszkać ale wychowam na ile będę mogła bo jeśli tak bardzo kocham Alicję, tak samo będę kochała kolejne dziecko.. Co by się nie działo, to dziecko nie jest niczemu winne. Ani problemów między rodzicami, ani sytuacji materialnej ani " chce wtedy zajść a nie teraz".
Może spróbujcie zawalczyć? Jednak w tym momencie oboje powinniście ponieść konsekwencje. Czesto ciąża scala związek na nowo.
Aga10_2018
Dziewczyny jestem po jak na ten etap wszystko dobrze, ciąża jest, serduszko bije z Om wychodziło mi 7+1, a z USG 6+4
Dołączam fotkę
Wspaniale
Mogę zapytać jakie tętno ❤ ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jestescie przesądne? Ja nie ale moja mama strasznie. I zrobilam sobie takie jakies glupie zdjecie z filtrem ze snapczata i jej wyslalam a ona zebym nie robila takich zdjec itp bo przesądy i w sumie zestresowala mnie czyms takim. Ja w to nie wierze ale jak mi ktos juz wmawia cos takiego to sie dziwnie czuje. Ale jak zaczelam czytac te wszystkie ciazowe przesady to wychodzi ze nie mozna w ciazy nic ani nosic szalika ani naszyjnika ani patrzec w lustro ani kapac sie w pachnacym zelu czy nawet pic wody mineralnej...takze no ja nie wierze a jak wy?
Patrycjaaa97
Wspaniale
Mogę zapytać jakie tętno ❤ ?
Dziś tylko pokazywał, że serduszko bije ale nie słuchał
Wow! Który tydzień? Przy tylu już serduszko będzie teraz!
Czemu ja mam tylko betę 602? [emoji22][emoji852][emoji28]
Czemu ja mam tylko betę 602? [emoji22][emoji852][emoji28]
Mam te bete! Nie jest idealnie bo przyrost 63,5% ale złe chyba tez nie?
z 6426 na 10524
L
Lebkuchen_mum
Gość
I jeszcze jedno. Kapiecie sie w wannie normalnie czy pod prysznicem. Czytalam ze w ciazy powinno sie raczej pod prysznicem a jesli w wannie to temp max 38. Czyli generalnie jak bede miec wode ponizej 38° to moge na spokojnie sobie polezec? Wybaczcie masą pytan ale wiecie ostroznosci nigdy za wiele
Rumiankowa
Nie wierzę i nikt mi nie jest niczego takiego w stanie wmówić. Prędzej się irytuje, że ktoś mi pierdoły gadaJestescie przesądne? Ja nie ale moja mama strasznie. I zrobilam sobie takie jakies glupie zdjecie z filtrem ze snapczata i jej wyslalam a ona zebym nie robila takich zdjec itp bo przesądy i w sumie zestresowala mnie czyms takim. Ja w to nie wierze ale jak mi ktos juz wmawia cos takiego to sie dziwnie czuje. Ale jak zaczelam czytac te wszystkie ciazowe przesady to wychodzi ze nie mozna w ciazy nic ani nosic szalika ani naszyjnika ani patrzec w lustro ani kapac sie w pachnacym zelu czy nawet pic wody mineralnej...takze no ja nie wierze a jak wy?
reklama
Evela.6
Pięknie [emoji7] teraz rośnijcie zdrowo z fasolka [emoji3589]Dziewczyny jestem po [emoji4] jak na ten etap wszystko dobrze, ciąża jest, serduszko bije [emoji7] z Om wychodziło mi 7+1, a z USG 6+4 [emoji4]
Dołączam fotkę [emoji176]