Nie, odczekaliśmy 2 miesiące. W styczniu poronilam 1, a teraz w marcu zaszłamJa jestem tez takim przykladem 1 biochem a zaraz pozniej aktualna❤ tez zaszlas w kolejnym cyklu po biochemce?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
To musza byc nasz szczesliwe cykle❤ ja wlasnie jade do lekarza stresa mam jak nie wiem zaraz chyba drgawek dostaneNie, odczekaliśmy 2 miesiące. W styczniu poronilam 1, a teraz w marcu zaszłam
martini6
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, wygląda na to ze musimy się pożegnać z przykrością... Może kiedyś się spotkamy tu na forum
Boooziu współczuje ale mówili lekarze co było powodem krwawień ? trzymaj się ciepło kochana !
To juz 3 ciąża niestety dwie pierwsze skonczyly sie przedwczesnie ale mam nadzieje ze ta bedzie inna i wkoncu upragnione malensto pojawi sie na świecie ja czekam z wizyta tak do 8 tyg chce usłyszeć wkoncu bicie serduszka tak upragnionego )))Super by było A Ty już byłaś na wizycie u gin? To Twoja 1 ciąza? U mnie tak i do tego długo wyczekiwana 3 lata starań...
Mam pytanie z tego względu że pierwszy raz jestem w ciąży nie wiem jak powinnam się czuć. Od dwóch/trzech dni co jakiś czas czuje bóle podbrzusza coś jak przed okresem. Czy to normalne? Nie jest to intensywny ból, ale jednak czuje i się trochę martwię
To musza byc nasz szczesliwe cykle❤ ja wlasnie jade do lekarza stresa mam jak nie wiem zaraz chyba drgawek dostane
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Nie martw się. Ja też tak mam. A momentami nawet mocne bóle.
Mam pytanie z tego względu że pierwszy raz jestem w ciąży nie wiem jak powinnam się czuć. Od dwóch/trzech dni co jakiś czas czuje bóle podbrzusza coś jak przed okresem. Czy to normalne? Nie jest to intensywny ból, ale jednak czuje i się trochę martwię
Rumiankowa
Fanka BB :)
Moja pani ginekolog w czasie teleporady mówiła ze takim bólem nie należy się martwić, jest zupełnie normalnyMam pytanie z tego względu że pierwszy raz jestem w ciąży nie wiem jak powinnam się czuć. Od dwóch/trzech dni co jakiś czas czuje bóle podbrzusza coś jak przed okresem. Czy to normalne? Nie jest to intensywny ból, ale jednak czuje i się trochę martwię
Czyżbyśmy były rówieśniczkami? W sensie 89 w nicku to rocznik?
Tak to jestem uspokojona. Czekam z niecierpliwością na wizytę u lekarzaMoja pani ginekolog w czasie teleporady mówiła ze takim bólem nie należy się martwić, jest zupełnie normalny
Czyżbyśmy były rówieśniczkami? W sensie 89 w nicku to rocznik?
reklama
Mam nadzieję, że wszystkie usłyszymy upragnione bicie serduszka <3 Ja mam wizytę zaplanowaną na 4.05 mój gin powiedział, że już powinnam coś usłyszećTo juz 3 ciąża niestety dwie pierwsze skonczyly sie przedwczesnie ale mam nadzieje ze ta bedzie inna i wkoncu upragnione malensto pojawi sie na świecie ja czekam z wizyta tak do 8 tyg chce usłyszeć wkoncu bicie serduszka tak upragnionego )))