reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Super by było :) A Ty już byłaś na wizycie u gin? To Twoja 1 ciąza? U mnie tak i do tego długo wyczekiwana 3 lata starań...
To juz 3 ciąża niestety dwie pierwsze skonczyly sie przedwczesnie ale mam nadzieje ze ta bedzie inna i wkoncu upragnione malensto pojawi sie na świecie ja czekam z wizyta tak do 8 tyg chce usłyszeć wkoncu bicie serduszka tak upragnionego :))))

Mam pytanie z tego względu że pierwszy raz jestem w ciąży nie wiem jak powinnam się czuć. Od dwóch/trzech dni co jakiś czas czuje bóle podbrzusza coś jak przed okresem. Czy to normalne? Nie jest to intensywny ból, ale jednak czuje i się trochę martwię

Nie martw się. Ja też tak mam. A momentami nawet mocne bóle.
Mam pytanie z tego względu że pierwszy raz jestem w ciąży nie wiem jak powinnam się czuć. Od dwóch/trzech dni co jakiś czas czuje bóle podbrzusza coś jak przed okresem. Czy to normalne? Nie jest to intensywny ból, ale jednak czuje i się trochę martwię

Moja pani ginekolog w czasie teleporady mówiła ze takim bólem nie należy się martwić, jest zupełnie normalny ;)

Czyżbyśmy były rówieśniczkami? W sensie 89 w nicku to rocznik?

reklama
To juz 3 ciąża niestety dwie pierwsze skonczyly sie przedwczesnie ale mam nadzieje ze ta bedzie inna i wkoncu upragnione malensto pojawi sie na świecie ja czekam z wizyta tak do 8 tyg chce usłyszeć wkoncu bicie serduszka tak upragnionego :))))
Mam nadzieję, że wszystkie usłyszymy upragnione bicie serduszka <3 Ja mam wizytę zaplanowaną na 4.05 mój gin powiedział, że już powinnam coś usłyszeć

Do góry