reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Super że u Was wszystko dobrze [emoji173]
Zostań tu z Nami [emoji173]
Maleństwo może wyjdzie 1.12 [emoji3059]
U mnie i kropki wszystko ok. Maluszek rośnie. Ma 15,6mm. Serduszko bije. Wychodzi 8+1 tc. Termin porodu obliczyła mi pani doktor na koniec listopada więc nie wiem czy mnie tutaj chcecie bo nie wiem czy będę grudniową mamusią :( wzięłam to zwolnienie z pracy do następnej wizyty czyli do 25 maja. W międzyczasie chce iść prywatnie na wizytę do lekarza, który prowadził moja poprzednia ciążę bo tej pani doktor średnio ufam. Chodzę bo jest na miejscu i żeby mieć badania na nfz. Do tego jak zapytałam, czy mogę się z nią w jakiś sposób kontaktować w razie w to powiedziała, że nie daje swojego nr tel ani maila i nie można jej złapać pomiędzy wizytami więc tak średnio.

Super pomysk ale ... Był wcześniej temat że czekamy do pierwszych wizyt, do bic serduszek itp, żeby się później nie wykreślić.

Więc kochana chyba czekamy żeby kropki były zdrowe [emoji173][emoji173][emoji173]

Ale jak lubisz to robić to już masz to zadanie przypisane [emoji3059][emoji3059]

.
A no tabelkę typu nick, ile cykli starań, które dziecko, na kiedy termin itp. Zazwyczaj na takich wątkach są takie tabelki. :)

reklama
W ogóle macie tutaj jakąś tabelkę? Bo jeśli nie to mogę chętnie taką stworzyć, albo pomoc stworzyć. ;) lubię takie rzeczy robić więc dla mnie byłaby frajda.
Byla o tym juz mowa. Dopiero jak wszystkie bedziemy po 12 tygodniu/z wiadomą płcią. Do tego czasu moze sie wszystko stac bo 1 trymestr jest najbardziej nieprzewidywalny pod tym wzgledem a wiele z nas jest po przejsciach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry