L
Lebkuchen_mum
Gość
Lub z wiadomą płcią mialo byc juz poprawilamAle w 12 tyg nie jest wiadoma płeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lub z wiadomą płcią mialo byc juz poprawilamAle w 12 tyg nie jest wiadoma płeć
Booooze Ty jestes taka ładnaDam znać dam narazie wciąż czekam na publikacje co do tabletki jestem za będziemy ja miały na 1 stronie i zawsze będzie nam łatwiej której pomoc w sensie będzie odniesienie
Jak cudnie, ze u was wszystko dobrze! Zostan z nami!U mnie i kropki wszystko ok. Maluszek rośnie. Ma 15,6mm. Serduszko bije. Wychodzi 8+1 tc. Termin porodu obliczyła mi pani doktor na koniec listopada więc nie wiem czy mnie tutaj chcecie bo nie wiem czy będę grudniową mamusią wzięłam to zwolnienie z pracy do następnej wizyty czyli do 25 maja. W międzyczasie chce iść prywatnie na wizytę do lekarza, który prowadził moja poprzednia ciążę bo tej pani doktor średnio ufam. Chodzę bo jest na miejscu i żeby mieć badania na nfz. Do tego jak zapytałam, czy mogę się z nią w jakiś sposób kontaktować w razie w to powiedziała, że nie daje swojego nr tel ani maila i nie można jej złapać pomiędzy wizytami więc tak średnio.
Dzieki! Ja tez trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny tutaj, mam nadzieje, ze juz zostaniemy tutaj wszystkie do grudnia Narazie przestalam sie troche stresowac, sprobuje cierpliwie czekac, chociaz pierwsze usg bede miec jakos na poczatku czerwca. Nic nie moge tutaj zrobic de wzgledu na .Ja 4+1 robiłam test i betę, potem kolejna 4+3 i był dobry przyrost.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie też już jakaś fasolka rosła i modlę się o cierpliwość dla mnie bo inaczej się wścieknę
Gratuluje takiej gromadki, podziwiam naprawde, ja do jednej nie mam cierpliwosci...Syn 12 w lipcu
Syn miał 10 w lutym
Syn miał 6 w styczniu
Córka 5 w sierpniu
Córka miala rok w listopadzie
Witam nowa grudnioweczkeCześć dziewczyny. Od kilku dni Was podczytuje tzn od momentu 2 kresek na teście. Mam na imię Iza mam 34 lata i dwoje dzieci 14 i 8 lat. To jest moja 4 ciąża bo 3 w styczniu poronilam w 5tc. dziś byłam u lekarza wygląda na to że jest wszystko dobrze. Chociaż bardzo boję się cieszyć.
Gratuluję, kiedy masz wizytę? Ja też karmiła w ciazy, z tym że ja zaszlam jak pierwszy mial 9 miesiecy i tak samo jak 3 mial 9 miesiecy
Właśnie jeszcze nie mam terminu wizyty mój ginekolog nie przyjmuje, ale obiecał że wciśnie mnie prywatnie koło 9 tygodnia. Więc czekam cierpliwie do innego iść nie chce
A powiedz mi karmiłam podczas ciazy czy odstawialas ?
Zaliczylam 1 zyganie....tak z niczego mnie nagle wzielo od godziny mdlosci okropne az mi w glowie wirowalo i poszlo...troszke lepiej ale dalej mnie mdli strasznie
Ja sie w ogole nie spodziewalam. Mam czasem takie delikante mdlosci ale to czasem. Dzis nie czulam sie pod tym wzgledem zle, mialam normalnie apetyt dopiero pod wieczor sie cos zle zaczelam czuc pozniej bylo mi niedobrze ale nie spodziewalam sie takiego finalu. Mam nadzieje ze nie bedzie powtorki bo dopiero zazylam duphastonMnie narazie tylko mdli, mam nadzieję że nie będę wymiotować bo tego się obawiam.. Nienawidzę