reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Gratuluję, kiedy masz wizytę? Ja też karmiła w ciazy, z tym że ja zaszlam jak pierwszy mial 9 miesiecy :) i tak samo jak 3 mial 9 miesiecy ;)

Właśnie jeszcze nie mam terminu wizyty mój ginekolog nie przyjmuje, ale obiecał że wciśnie mnie prywatnie koło 9 tygodnia. Więc czekam cierpliwie 😊 do innego iść nie chce
A powiedz mi karmiłam podczas ciazy czy odstawialas ?

U mnie i kropki wszystko ok. Maluszek rośnie. Ma 15,6mm. Serduszko bije. Wychodzi 8+1 tc. Termin porodu obliczyła mi pani doktor na koniec listopada więc nie wiem czy mnie tutaj chcecie bo nie wiem czy będę grudniową mamusią :( wzięłam to zwolnienie z pracy do następnej wizyty czyli do 25 maja. W międzyczasie chce iść prywatnie na wizytę do lekarza, który prowadził moja poprzednia ciążę bo tej pani doktor średnio ufam. Chodzę bo jest na miejscu i żeby mieć badania na nfz. Do tego jak zapytałam, czy mogę się z nią w jakiś sposób kontaktować w razie w to powiedziała, że nie daje swojego nr tel ani maila i nie można jej złapać pomiędzy wizytami więc tak średnio.
Jak cudnie, ze u was wszystko dobrze! ❤️ Zostan z nami! 😁
Ja 4+1 robiłam test i betę, potem kolejna 4+3 i był dobry przyrost.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie też już jakaś fasolka rosła 😉 i modlę się o cierpliwość dla mnie bo inaczej się wścieknę 😀
Dzieki! Ja tez trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny tutaj, mam nadzieje, ze juz zostaniemy tutaj wszystkie do grudnia 😁💪👍 Narazie przestalam sie troche stresowac, sprobuje cierpliwie czekac, chociaz pierwsze usg bede miec jakos na poczatku czerwca. Nic nie moge tutaj zrobic de wzgledu na 👑.
Syn 12 w lipcu
Syn miał 10 w lutym
Syn miał 6 w styczniu
Córka 5 w sierpniu
Córka miala rok w listopadzie
Gratuluje takiej gromadki, podziwiam naprawde, ja do jednej nie mam cierpliwosci...
Cześć dziewczyny. Od kilku dni Was podczytuje tzn od momentu 2 kresek na teście. Mam na imię Iza mam 34 lata i dwoje dzieci 14 i 8 lat. To jest moja 4 ciąża bo 3 w styczniu poronilam w 5tc. dziś byłam u lekarza wygląda na to że jest wszystko dobrze. Chociaż bardzo boję się cieszyć.
Witam nowa grudnioweczke 😉

Gratuluję, kiedy masz wizytę? Ja też karmiła w ciazy, z tym że ja zaszlam jak pierwszy mial 9 miesiecy :) i tak samo jak 3 mial 9 miesiecy ;)

Właśnie jeszcze nie mam terminu wizyty mój ginekolog nie przyjmuje, ale obiecał że wciśnie mnie prywatnie koło 9 tygodnia. Więc czekam cierpliwie 😊 do innego iść nie chce
A powiedz mi karmiłam podczas ciazy czy odstawialas ?

Karmiłam Ale maly I tak się sam odstawil tak do 3 miesiąca ciazy bo już karmiłam tylko do drzemki I w nocy. Wszystko jeżdżące dzieci mam :)

Mnie narazie tylko mdli, mam nadzieję że nie będę wymiotować bo tego się obawiam.. Nienawidzę 🤢
Ja sie w ogole nie spodziewalam. Mam czasem takie delikante mdlosci ale to czasem. Dzis nie czulam sie pod tym wzgledem zle, mialam normalnie apetyt dopiero pod wieczor sie cos zle zaczelam czuc pozniej bylo mi niedobrze ale nie spodziewalam sie takiego finalu. Mam nadzieje ze nie bedzie powtorki bo dopiero zazylam duphaston

reklama
Pomysł co jadłaś, u mnie w 2 ciazy 2 razy zaszkodziła buraczków wiec przestałam ja jesc..
Zapisz sobie co dziś jadłaś

I następnym razem jesli zwymiptujesz I zobacz czy ma to jakieś podobieństwo. Może uda Ci sie jak mi zwyczajnie nie jesc tego czego nie przyjmujesz.
Swoją drogą mi ta buraczków bardzo smakowała.. Ale synowi nie :p

Do góry