L
Lebkuchen_mum
Gość
To ja bym sie nie doszukiwała po tych mdłościach raczej ciąży. Poczekaj najlepiej jeszcze kilka dni i zatestuj lub idz na bete.@ powinna by 27. 04
A owulacja była 13.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja bym sie nie doszukiwała po tych mdłościach raczej ciąży. Poczekaj najlepiej jeszcze kilka dni i zatestuj lub idz na bete.@ powinna by 27. 04
A owulacja była 13.04
Mam do Was pytanie. Badania krwi robicie na nfz czy tylko prywatnie teraz w czasie tej pandemii? Mi ostatnio ginka (na nfz) powiedziala, że skierowania na krew mi nie wypisze bo i tak nigdzie nie zrobię! Serio u Was też to tak wygląda? Nie uśmiecha mi się robić wszystkiego na prywatnie bo nie po to chodzę na nfz żeby płacić za badania krwi
W luxmedzie w tej chwili robią np tylko badania i wizyty ze skierowaniem cito. Ale te badania dla kobiet w ciąży dostają takie skierowanie wiec jest okMam do Was pytanie. Badania krwi robicie na nfz czy tylko prywatnie teraz w czasie tej pandemii? Mi ostatnio ginka (na nfz) powiedziala, że skierowania na krew mi nie wypisze bo i tak nigdzie nie zrobię! Serio u Was też to tak wygląda? Nie uśmiecha mi się robić wszystkiego na prywatnie bo nie po to chodzę na nfz żeby płacić za badania krwi
No i bety teraz nie zrobię, mąż specjalnie mnie zawiózł a tam 15 osób... Może jak wrócę z kliniki to zajdę na betę.
Ja wlasnie dzis mam 5+1 i tez wczoraj zaczelam czuc takie nudnosci.. a dzis rano wstalam taka glodna ze az myslalam ze zwymiotuje sama woda a na mysl o jedzeniu bylo jeszcze gorzej.Ja tez od dwóch dni zaczynam mieć mdłości tydz(5+2), jeżeli będzie tak jak w ostatniej ciąży to nie przeżyje tego drugi raz, z córka rzygalam od 5 do 20 tyg , po kilkanaście , kilkadziesiąt razy na dobę, rano, w dzień, w nocy.... nic nie jadłam i nie piłam, tylko kroplówki ..... starszy syn miał wtedy 12 lat to jakoś sobie radził , a teraz doszła córa 1,5 roku , i jak ja mam tak zdychać przez 5 miesięcy to ja sobie tego nie wyobrażam...
Dziewczyny a czy możliwe że mogę mieć już mdlosci tak wcześnie? Jestem 5 dni przed miesiączką. Tak się męczę. Może to być objawem ciąży?
Super wieści, to będziemy trzymać kciukiDziewczyny udalo mi sie dostac na wizyte do polaka, nie prywatnie wiec dobrze bo bedzie juz moim lekarzem prowadzącym. Generalnie ide jutro na godzine 12. Mam nadzieje ze wkoncu sie ktos mną zajmie i pomoze z tym progesteronem ❤
Dziewczyny udalo mi sie dostac na wizyte do polaka, nie prywatnie wiec dobrze bo bedzie juz moim lekarzem prowadzącym. Generalnie ide jutro na godzine 12. Mam nadzieje ze wkoncu sie ktos mną zajmie i pomoze z tym progesteronem ❤
Spokojnie dzis minie a jutro przyjdzie ze zdwojoną siłą tez narzekalam ze mi objawy minely i kilka dni nic a jak przyszla sennosc to sie z lozka kilka dni nie moglam podniesxJa mam dzisiaj 5+2. Ani senna ani mdłości.
Wszystko minęło ... :-(