U mojego takie krosty wyskoczyły po godzinie w pieluszce happy nam pomaga ziajka krem do pupy.Jak radzicie sobie z pieluszkowym zapaleniem skóry?
Młody zaczął przesypiać całe noce przez co pojawiły się zaczerwienienia i małe krostki w miejscach intymnych. Smaruje to linomagiem ale nie pomaga...
reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
To normalne... taki etap teraz mają...mój tez cały czas wpycha rączki do buzi...Mam pytanie czy wasze maluszki też tak wkładają rączki do buzi po prostu na potęgę kupiłam już gryzak ale jeszcze go nie interesuje Smoczek też to nie to aby spuścić malego z oka to od razu piastka do buzi I śsie Jak sobie z tym radzicie?
Martini4
Wątpię by pampersy bo używamy tych samych od początku. Zobaczę z bepanthenem lub sudocremem, jak nie zejdzie to we wtorek mamy szczepienia to porozmawiam z pediatrąU mojego takie krosty wyskoczyły po godzinie w pieluszce happy nam pomaga ziajka krem do pupy.
Ce2793
Z pieluszkami różnie bywa. Tyle osób zachwala Dada a u nas po 3 sztukach odparzenia. Kuzynka nie mogła u dziecka pampers Pure a to nasz numer 1. To chyba jak z jakimś kremem bądź balsamem - jeden będzie zadowolony a drugi nieWątpię by pampersy bo używamy tych samych od początku. Zobaczę z bepanthenem lub sudocremem, jak nie zejdzie to we wtorek mamy szczepienia to porozmawiam z pediatrą
Ja myślę zrobić chrzest jak będzie ciepło. Może coś do tego czasu otworzą a jak nie to w domu i najbliższych. Chociaż patrzeć co się dzieje to raczej nie otworząDziewczyny mam pytanie... chrzcilyscie już dzieciaczki swoje? Jak to widzicie taka imprezę w czasie pandemi? No bo restauracje zamknięte więc zostaje tylko impreza domowa... zapraszacie cala rodzinkę czy tylko chrzestnych?
U mnie mała odparzylo i te kazała używać linomag i 2 3 razy dziennie tormentiol i zeszłoJak radzicie sobie z pieluszkowym zapaleniem skóry?
Młody zaczął przesypiać całe noce przez co pojawiły się zaczerwienienia i małe krostki w miejscach intymnych. Smaruje to linomagiem ale nie pomaga...
U mnie jest to samo. Tylko chwilę nie patrze i już pół rączki w buziMam pytanie czy wasze maluszki też tak wkładają rączki do buzi po prostu na potęgę kupiłam już gryzak ale jeszcze go nie interesuje Smoczek też to nie to aby spuścić malego z oka to od razu piastka do buzi I śsie Jak sobie z tym radzicie?
zeberka363
jestem szalona :-D
Jeszcze nie chrzcilismy. Czekamy aż będzie cieplej.Zaprosze tylko najbliższą rodzinę.Dziewczyny mam pytanie... chrzcilyscie już dzieciaczki swoje? Jak to widzicie taka imprezę w czasie pandemi? No bo restauracje zamknięte więc zostaje tylko impreza domowa... zapraszacie cala rodzinkę czy tylko chrzestnych?
W szpitalu polecili maść pięciornikową- kosztuje grosze i działa cuda.Jak radzicie sobie z pieluszkowym zapaleniem skóry?
Cała pięść albo palce , nie walcze z tym. Do tego puszcza sporo ślinyMam pytanie czy wasze maluszki też tak wkładają rączki do buzi po prostu na potęgę kupiłam już gryzak ale jeszcze go nie interesuje Smoczek też to nie to aby spuścić malego z oka to od razu piastka do buzi I śsie Jak sobie z tym radzicie?
zeberka363
jestem szalona :-D
Zaliczyliśmy wizyte u neonatologa-zalecił rehabilitacje. Chirurg mówi, że to ryzyko- stomia może sie zapaść lub jelito może wyjść na zewnątrz. Zobaczymy co na to fizjoterapeuta.
Jaś skończył dziś 15 tyg, waży 6100
Leżąc na pleckach potrafi zaprzeć sie na nogach i podnosi pupe do góry, a co za tym idzie lekko sie przemieszcza
Leżąc na pleckach potrafi zaprzeć sie na nogach i podnosi pupe do góry, a co za tym idzie lekko sie przemieszcza
reklama
Jas to już duży chłopak Super że wszystko jest juz u Was ok U mnie jest podobnie leżąc plecach podnosi pupę I przemieszcza się poza tym potrafi zawrócić się w łóżeczku i leży w poprzek Dziś dostaliśmy skierowanie do neurologa ale najbliższy termin wizyty jest pod koniec sierpnia- I po co płaci się składki na NFZ skoro I tak wszędzie trzeba chodzić prywatnie?Zaliczyliśmy wizyte u neonatologa-zalecił rehabilitacje. Chirurg mówi, że to ryzyko- stomia może sie zapaść lub jelito może wyjść na zewnątrz. Zobaczymy co na to fizjoterapeuta.