Ps. Widzę, że nasze bobasy z zachowaniem są podobne dzisiaj skończył 3 miesiąc i trochę się polepszył w zachowaniu, w sumie już od wczoraj było lepiej.Czy któraś ma problem z dzieckiem przy wychodzeniu na spacer/jeździe autem?
Dotychczas nie było problemu, a od jakiś 2 tygodni płacze przy włożeniu do gondoli (jak tylko ruszy wózek to już spokoj-najwyżej do 5min się uspokaja), a przy aucie tylko jak usłyszy klik włożenia fotelika do bazy to zaczyna wrzeszczeć i uspokaja się dopiero po kilku zaliczonych dziurach.
Aż czasem odechciewa się gdzieś wyjść... Sama autem z nim nie mogę jechać bo jak się odpali to trudno go uspokoić
reklama
Martini4
Fanka BB :)
Cieszę się że się polepszyło my póki co mieliśmy jedna gorszą noc (w sensie 3pobudki na butlę) a tak to przesypia od 21 do 5 rano.Ps. Widzę, że nasze bobasy z zachowaniem są podobne dzisiaj skończył 3 miesiąc i trochę się polepszył w zachowaniu, w sumie już od wczoraj było lepiej.
Czyli nie tylko u nas jest ten problem z fotelikiem/wózkiem
Mój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.Cieszę się że się polepszyło my póki co mieliśmy jedna gorszą noc (w sensie 3pobudki na butlę) a tak to przesypia od 21 do 5 rano.
Czyli nie tylko u nas jest ten problem z fotelikiem/wózkiem
anikpol
Aktywna w BB
Moja też tak się budzi około 3 i 6 nakarmię ją i śpi dalejW ciągu dnia nieraz sama zaśnie jak sobie leży w bujaku lub łóżeczku, nieraz przy cycu więc nie jest źleMój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.
To i tak spokojny mój codziennie wstaje o 3h i trzeba z nim bawić się czasami zaśnie o 5 ale przeważnie do 8 jest aktywny I wtedy idzie spać Czekam aż skończy 3 miesiące może się troszkę poprawi bo dziś dawał mi nieźle dowiwatu wszystko było nie tak i tylko marudziłMój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.
Martini4
Fanka BB :)
Też mam to szczęście że przebieram, daję mleko, chwila na odbicie i w międzyczasie młody już śpi. Po 5 pośpi do 7-8Mój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.
mój teraz miał godzinny atak kolek.. I jak przeszło to zasnął w minutę..Też mam to szczęście że przebieram, daję mleko, chwila na odbicie i w międzyczasie młody już śpi. Po 5 pośpi do 7-8
reklama
Ogólnie maruda czy coś mu dolega? Mojego łapią kolki ale już rozróżniam płacz z bólu i płacz ze złości, a tego w ostatnich 2 tygodniach też nie brakuje.. Ehh dzieciakiU nas też kiepski dzień a raczej jeden z wielu kiepskich
Można policzyć ile było normalnych spokojnych a tak to daje czadu. Czekam aż skończy 3 miesiące to może coś się polepszy