reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Czy któraś ma problem z dzieckiem przy wychodzeniu na spacer/jeździe autem?
Dotychczas nie było problemu, a od jakiś 2 tygodni płacze przy włożeniu do gondoli (jak tylko ruszy wózek to już spokoj-najwyżej do 5min się uspokaja), a przy aucie tylko jak usłyszy klik włożenia fotelika do bazy to zaczyna wrzeszczeć i uspokaja się dopiero po kilku zaliczonych dziurach.
Aż czasem odechciewa się gdzieś wyjść... Sama autem z nim nie mogę jechać bo jak się odpali to trudno go uspokoić
Ps. Widzę, że nasze bobasy z zachowaniem są podobne dzisiaj skończył 3 miesiąc i trochę się polepszył w zachowaniu, w sumie już od wczoraj było lepiej.

reklama
U mnie dzisiaj jakiś kryzys... Od rana miała tylko dosłownie chwilowe drzemki i najlepiej nosić. Jedynie poleży trochę na brzuchu a najlepiej to ja w takiej pozycji nosić po całym domu żeby wszystko oglądała 😆

Ps. Widzę, że nasze bobasy z zachowaniem są podobne dzisiaj skończył 3 miesiąc i trochę się polepszył w zachowaniu, w sumie już od wczoraj było lepiej.
Cieszę się że się polepszyło :) my póki co mieliśmy jedna gorszą noc (w sensie 3pobudki na butlę) a tak to przesypia od 21 do 5 rano.

Czyli nie tylko u nas jest ten problem z fotelikiem/wózkiem 😑

Cieszę się że się polepszyło :) my póki co mieliśmy jedna gorszą noc (w sensie 3pobudki na butlę) a tak to przesypia od 21 do 5 rano.

Czyli nie tylko u nas jest ten problem z fotelikiem/wózkiem 😑
Mój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.

Mój się budzi od zawsze dwa razy o 3 i o 6 na butlę, ale to jest tak, że wypija zmieniam mu pieluchę i sam sobie zasypia.
Moja też tak się budzi około 3 i 6 nakarmię ją i śpi dalej🙂W ciągu dnia nieraz sama zaśnie jak sobie leży w bujaku lub łóżeczku, nieraz przy cycu więc nie jest źle ☺️

To i tak spokojny mój codziennie wstaje o 3h i trzeba z nim bawić się czasami zaśnie o 5 ale przeważnie do 8 jest aktywny I wtedy idzie spać Czekam aż skończy 3 miesiące może się troszkę poprawi bo dziś dawał mi nieźle dowiwatu wszystko było nie tak i tylko marudził 😥

U nas też kiepski dzień a raczej jeden z wielu kiepskich😥
Można policzyć ile było normalnych spokojnych a tak to daje czadu. Czekam aż skończy 3 miesiące to może coś się polepszy

reklama
U nas też kiepski dzień a raczej jeden z wielu kiepskich😥
Można policzyć ile było normalnych spokojnych a tak to daje czadu. Czekam aż skończy 3 miesiące to może coś się polepszy
Ogólnie maruda czy coś mu dolega? Mojego łapią kolki ale już rozróżniam płacz z bólu i płacz ze złości, a tego w ostatnich 2 tygodniach też nie brakuje.. Ehh dzieciaki:)

Do góry