reklama
MALAVI
Aktywna w BB
Trzymam kciuki, żeby okazało się to najszczęśliwszym przypadkiem w Waszym życiuWitam, wychodzi na to ze tez w grudniu zostanę mama... po raz 3, chociaż nie do końca planowałam.... i jestem przerażona
Syn prawie lat 14
Córka 1,5 roku
Aga10_2018
Fanka BB :)
Witam, wychodzi na to ze tez w grudniu zostanę mama... po raz 3, chociaż nie do końca planowałam.... i jestem przerażona
Syn prawie lat 14
Córka 1,5 roku
Cześć Kochana miło Cię tu widzieć . Poznajesz ?
Witam wszystkie nowe grudnioweczki
A to by sie sprawdzalo, u mnie ostatnia @ 12 marca - 3 msc = 12 grudnia + 7 dni = 19 grudnia a mi z kalkulatora wyszlo 20.12. Ciekawe co wyjdzie z usg.Moja lekarka to liczyla tak.. Ostatnia miesiączka - 3 miesiace +7dni.
Czyli u mnie 27.02 - 3msc= 27 listopad + 7 dni =4 grudnia
Ale z usg wyszlo 8 grudnia. Wedlug mnie ta dokaldniejsza bo mialam pozniej owulacje no dluzsze cykle
Akuku
Można w ciąży brać ketonal?
Czytałam że można za zgodą lekarza.. no niestety gp pewnie nawet nie wie co to ketonal.. Ja ogólnie wszystko bez leków, rodze bez przeciwbólowych, mam duży próg bolu.. Ale jak łapie mocna kilka to jakby mi brzuch mial pęknąć.
Dopiero 2 raz wzielam ketonal wgl.
Najgorsze że te kolki się pojawiły wlasnie w ciazy, zaczynają się mdlosciami A potem nagle bol tak silny że nie mogę wytrzymać potrafi trwać nawet 9 godzin
monika1708
Czytałam że można za zgodą lekarza.. no niestety gp pewnie nawet nie wie co to ketonal.. Ja ogólnie wszystko bez leków, rodze bez przeciwbólowych, mam duży próg bolu.. Ale jak łapie mocna kilka to jakby mi brzuch mial pęknąć.
Dopiero 2 raz wzielam ketonal wgl.
Najgorsze że te kolki się pojawiły wlasnie w ciazy, zaczynają się mdlosciami A potem nagle bol tak silny że nie mogę wytrzymać potrafi trwać nawet 9 godzin
mi mówili że tylko paracetamol można
Akuku
Witam wszystkie nowe grudnioweczki
A to by sie sprawdzalo, u mnie ostatnia @ 12 marca - 3 msc = 12 grudnia + 7 dni = 19 grudnia a mi z kalkulatora wyszlo 20.12. Ciekawe co wyjdzie z usg.
U mnie wg tego wychodzi 10.12 A wg aplikacji 8-10. Zobaczymy ust w 12 tyg
Evela.6
U mnie każda aplikacja pokazuje inaczej a wg tych wyliczeń wychodziłoby, że 08.12Moja lekarka to liczyla tak.. Ostatnia miesiączka - 3 miesiace +7dni.
Czyli u mnie 27.02 - 3msc= 27 listopad + 7 dni =4 grudnia
Ale z usg wyszlo 8 grudnia. Wedlug mnie ta dokaldniejsza bo mialam pozniej owulacje no dluzsze cykle
01.03 - 3msc=01.12 +7 =08.12
[emoji6] w środę USG, zobaczymy, które wyliczenia sie sprawdzają [emoji4]
hej ja juz po wizycie i sama nie wiem co mam mysleć, pecherzyk jest 1,27cm, zarodek niby tez widziala 0,31mm ale dla mnie to tam nic nie było, serduszko sprawdzała to nie było bicia tylko taki szum, mowila, ze slychac przeplywy i ze jest ok. wedlug usg zarodek 0,31mm odpowiadal 5t3d. mam dziwne odczucie ze nie donosze tej ciazy.
reklama
Rumiankowa
Dzień dobry
Nie byłam pewna czy już się przyłączać czy poczekać. Wizytę mam dopiero 30 kwietnia a wstępny termin mniej więcej 17 grudnia.
Mam 30 lat, nie mam jeszcze dzieci
Nie byłam pewna czy już się przyłączać czy poczekać. Wizytę mam dopiero 30 kwietnia a wstępny termin mniej więcej 17 grudnia.
Mam 30 lat, nie mam jeszcze dzieci