Madzialena8787
Fanka BB :)
O rany ja dla siebie nic jeszcze nie mam do szpitala... dopiero powoli zaczynam skompletować wyprawkę dla małego... I nie mam nawet połowy potrzebnych rzeczy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnie nie mogę się za to zabrać niby wiem że czas leci ale wciąż odwlekam moment zakupów poza tym to pierwsza ciąża I tak naprawdę nie wiem co będzie potrzebne a co jest wyłącznie gadżetem Te wyprawki w necie są naprawdę rozbudowane I wątpię by wszystko było niezbędneO rany ja dla siebie nic jeszcze nie mam do szpitala... dopiero powoli zaczynam skompletować wyprawkę dla małego... I nie mam nawet połowy potrzebnych rzeczy...
Nie masz się czym martwić ja też nie mam wielkiego brzucha, a za 3 dni zaczynam 8 miesiąc, jak nie naciągbę koszulki to w ogóle nie widać bym była w ciąży ;p Wczoraj nawet lekarz pytał mnie o wagę i do dziś przytyłam tylko 3 kg (a schudłam na początku 6kg) i mówi że taka moja uroda i mam się cieszyćGratuluje wszystkim wizyt ja mam dopiero 9.10 prenatalne wiec musze jeszcze wytrzymac troche. Dzis pierwszy dzien na l4 i jakos tak dziwnie od jutra robie liste i kompletuje potrzebne rzeczy ) maly szaleje wystarczy ze legginsy mnie opinaja to mlody ciagle w tym miejsu majstruje wyczuwam pod skora nozki jak nimi tak przesuwa.. i jak sie wypina to mam ochote klepnac ta pupke jego ogolnie zauwazylam ze waga mi stoi ale mam nadzieje ze maly rosnie tak jak sie nalezy brzuch mam raczej sredni. Nikt nie wierzy ze to 7 msc i to mnie martwi.
Dlatego podeszłam do wyprawki na spokojnie. Mamy aktualnie cudowne czasy, że jak czegoś zabraknie to idzie kupić w sklepie lub zamówić i za max dwa dni jest w domuMam podobnie nie mogę się za to zabrać niby wiem że czas leci ale wciąż odwlekam moment zakupów poza tym to pierwsza ciąża I tak naprawdę nie wiem co będzie potrzebne a co jest wyłącznie gadżetem Te wyprawki w necie są naprawdę rozbudowane I wątpię by wszystko było niezbędne
Ja tez nic sie nie martw ) zdazymyO rany ja dla siebie nic jeszcze nie mam do szpitala... dopiero powoli zaczynam skompletować wyprawkę dla małego... I nie mam nawet połowy potrzebnych rzeczy...
Uwazam ze bardzo madrze zrobilas i chyba zrobie podobnie. Laktator mam bo za darmo prawie wiec w sumie jak sie nie przyda to komus oddam..Nie masz się czym martwić ja też nie mam wielkiego brzucha, a za 3 dni zaczynam 8 miesiąc, jak nie naciągbę koszulki to w ogóle nie widać bym była w ciąży ;p Wczoraj nawet lekarz pytał mnie o wagę i do dziś przytyłam tylko 3 kg (a schudłam na początku 6kg) i mówi że taka moja uroda i mam się cieszyć
Dlatego podeszłam do wyprawki na spokojnie. Mamy aktualnie cudowne czasy, że jak czegoś zabraknie to idzie kupić w sklepie lub zamówić i za max dwa dni jest w domu
Więc ogarnęłam tylko wszystko zgodnie z listą od szpitala, a z wyprawki domowej tylko niezbędne rzeczy po 2-3 komplety np. ciuszków. Laktatora nie kupiłam, jak będzie potrzebny to zamówię