reklama
Kornelia48
Początkująca w BB
Gratulaje wiesz moze jakich wielkosci byl pecherzyk?Tak tak byl ale malenki i nie mogl stwoerdzic jeszcze czy sie dobrze rozwija i czy jest dobrze "posadzony" ale dzis to az sam takie OOOO zrobil jak zobaczyl
L
Lebkuchen_mum
Gość
To dawaj znac co i jak. A jaka byla tydzien temu beta? U mnie po tygodniu z 18.2 wzrosla na 1791Kolejna po tyg. Zaraz mam wizytę. Pani przede mną i zaraz ja.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie mam pojecia. Bo nie mam zdjecia wiec nie mam opisane ale jak lekarz mowil ze wszystko pieknie no to w normie pewnie...ale jakiej to kto tam wieGratulaje wiesz moze jakich wielkosci byl pecherzyk?
Ale super gratuluje, ja mam wizyte jutro, bedzie 6+2, mam nadzieje ze tez zobacze serducho bijaceBylam na usg fasolka ma 0,81 cm, serduszko bije ❤, wszystko idealnie 6+6 tydzień, przewidywany termin porodu 5.12
Evela.6
Fanka BB :)
Cudownie [emoji3589] takich informacji nam trzeba - taka dawka nadziei [emoji6] tyg z USG masz takie jak z OM?Bylam na usg fasolka ma 0,81 cm, serduszko bije [emoji173], wszystko idealnie 6+6 tydzień, przewidywany termin porodu 5.12
Evela.6
Trzymam kciuki [emoji8]Kolejna po tyg. Zaraz mam wizytę. Pani przede mną i zaraz ja.
Evela.6
Rozpoznasz [emoji6]Ej może to głupie pytanie ale ze zdjęcia rozpoznam czy jest tylko pęcherzyk czy też ciałko żółte czy nie?
reklama
młoda1994
Tak rozpoznasz bez problemu.Ej może to głupie pytanie ale ze zdjęcia rozpoznam czy jest tylko pęcherzyk czy też ciałko żółte czy nie?