N
nakuga
Gość
Ja dziś jadę, z niepokojem przez ten brzuch i w ogóle różne bóle.
[/QUOTETrzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś jadę, z niepokojem przez ten brzuch i w ogóle różne bóle.
[/QUOTETrzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze
Mam nadzieję,że nie działo sie nic złegoCześć dziewczyny [emoji846]
Ostatnio miałam gorszy okres dlatego się nie odzywałam [emoji3064]
Ale już idzie ku lepszemu.
Teraz Was nadrobię i życzę miłego poniedziałku [emoji4]
PowodzeniaJa dziś jadę, z niepokojem przez ten brzuch i w ogóle różne bóle.
Miłego dnia życzę i udanych wizyt
Pusto zrobiło sie na forum
Gdyby nie to ,że brzuszek rośnie i czuć ruchy to bym nawet nie wiedziala że jestem w ciąży ,ale cieszmy sie tym chwilowym luzem bo za 2 miesiące zaczniemy narzekać jak nam ciężkoJa dziś po badaniach krwi, za tydzień we wtorek wizyta u ginekologa. Ciąża to dziwny okres, znikają objawy to zaczyna się martwić czy na pewno wszystko ok, zamiast się cieszyć ;p
Widzę, że mamy podobny tryb też dzisiaj byłam na badaniach krwi, a we wtorek mam wizytę z tym, że jutro po drodze prenatalne i czuję lekki stresik póki co..Niestety, prawie nikt ze starego forum tu nie zagląda
Ja dziś po badaniach krwi, za tydzień we wtorek wizyta u ginekologa. Ciąża to dziwny okres, znikają objawy to zaczyna się martwić czy na pewno wszystko ok, zamiast się cieszyć ;p
Widzę, że mamy podobny tryb też dzisiaj byłam na badaniach krwi, a we wtorek mam wizytę z tym, że jutro po drodze prenatalne i czuję lekki stresik póki co..
Mnie już ciężko z córką taki brzuch to miałam po 30 tc. A jak gorąco to już pulchne jak cholercia. Spać też już mi ciężko.Gdyby nie to ,że brzuszek rośnie i czuć ruchy to bym nawet nie wiedziala że jestem w ciąży ,ale cieszmy sie tym chwilowym luzem bo za 2 miesiące zaczniemy narzekać jak nam ciężko
Skoro w ubiegłym tygodniu wszystko było dobrze to w przyszłym również będzie, ale znam ten stres bo sama do odebrania wyników będę się bała czy, aby nie załapałam toxoplazmozy i tak co chwilę coś sobie wkręcam zamiast się cieszyć..Wszystko będzie dobrze Ja prenatalnie miałam tydzień temu w środę (choć miałam mieć początkowo jutro ale przełożyli bo lekarki nie będzie). Więc prawie idealnie mamy wizyty
Pozostaje czekać do przyszłego wtorku by wiedzieć czy wszystko ok.