Jasne zawsze trzymam kciuki i liczę na super informacje z wizyty U mnie dopiero 13 wizyta kurczę miesiąc to jednak dlugoHejka dziewczyny. Dzisiaj wizytuje i jak zawsze mam stresa. Trzymajcie kciuki
reklama
Karolinanas3
Początkująca w BB
No i mi wlasnie to samo ginekolog pozniej mowil,ze niepotrzebnie pytam jak i tak pewnie pozniej bym zrezygnowała ponieważ gdy badaia wychodzą niepewne na początku to druga faza badań jest już ryzykowna dla dziecka i stąd kobiety często się wycofują bo nie chcą ryzykowac a dodatkowo przez całą ciaze odczuwają ogromny stres. Dlatego też mu przytaknęłam chociaz moj partner bardzo nalegał na te badania,mowil ze to bardziej zeby się przygotować psychicznie i ewentualnie porod moze odbyć się w bardziej specjalistycznym szpitalu ale pozniej odpuścił.Ja na przykład badań pranetalnych oprócz usg nie robilam w tej ciazy ani w poprzedniej... ogólnie stwierdzilam że te testy pappa przyniosą mi one więcej stresu niż pewności że dzidzia jest zdrowa... zresztą jakby się tak okazała że coś jest nie tak to i tak bym nawet nie myślałam o tym żeby nie urodzić więc stwierdzilam ze dla mnie to jest bez sensu je robić... A moja gin zapytała czy będę robić testy powiedziałam że nie chce i nic nie mówiła ani nie namawiala zeby koniecznie zrobić...
Karolinanas3
Początkująca w BB
Nie martw się,wszystko będzie dobrze,moja koleżanka ostatnio urodziła zdrowego ślicznego synka a tez miala przygody z cukrzycą,glowa do gory:**Wczoraj byłam u diabetologa I niestety mam cukrzycę ciążową dzisiaj zaczynam swoją przygodę z pomiarami cukrów które niestety odbiegają od normy
Powodzenia ci zycze! Daj znać ja również mam stresa przed każdą wizyta, mnie to czeka w poniedzialekJasne zawsze trzymam kciuki i liczę na super informacje z wizyty U mnie dopiero 13 wizyta kurczę miesiąc to jednak dlugo
Karolinanas3
Początkująca w BB
Masz wizyty co miesiąc? Ja mam co dwa tygodnie mimo ze wszystko jest wporzadku, no i na kazdej wizycie mam usg, czytalam ze to zbyt często.. ?Jasne zawsze trzymam kciuki i liczę na super informacje z wizyty U mnie dopiero 13 wizyta kurczę miesiąc to jednak dlugo
Masz wizyty co miesiąc? Ja mam co dwa tygodnie mimo ze wszystko jest wporzadku, no i na kazdej wizycie mam usg, czytalam ze to zbyt często.. ?
Cześć dziewczyny! Czytam Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz się ujawniam kończę właśnie 14tydz i termin wg usg mam na 27.12.
Karolina, zazdroszczę Ci chyba tych częstych usg ja ostatnie miałam na teście Papa (17 czerwca) i w sumie mój lekarz prowadzacy nic nie mówił o kolejnym usg. wizytę u niego mam 13.07 ale nigdy usg mi nie robi :/ nie wiem czy to normalne? Co ile powinno się robić usg?
Kkaarroollaa
Fanka BB :)
Ooooo ja tez wizytuje w poniedzialek. Na ktora godz. masz bo ja na 16.15.Nie martw się,wszystko będzie dobrze,moja koleżanka ostatnio urodziła zdrowego ślicznego synka a tez miala przygody z cukrzycą,glowa do gory:**
Powodzenia ci zycze! Daj znać ja również mam stresa przed każdą wizyta, mnie to czeka w poniedzialek
Precelka25
Fanka BB :)
Ja też mam wizyty co ok miesiąc. Awaryjnie byłam dodatkowego 2 razy. Mi w zupełności tak odpowiada, z dzieckiem wszystko ok.
reklama
U mnie wystąpiły krwawienia w okolicy 9tygodnia przy okazji sytuacji stresowych w pracy i życiu prywatnym.. na dodatek zaszłam w ciaze tuż po histeroskopii.. Stąd nie ukrywam, że od usg do usg żyje w stresie czy aby napewno jest wszystko ok ale skoro 1x w Msc jest ok to pozostaje mi cierpliwie czekaćJa też mam wizyty co ok miesiąc. Awaryjnie byłam dodatkowego 2 razy. Mi w zupełności tak odpowiada, z dzieckiem wszystko ok.