reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny! Czytam Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz się ujawniam 😃 kończę właśnie 14tydz i termin wg usg mam na 27.12.
Karolina, zazdroszczę Ci chyba tych częstych usg 😊 ja ostatnie miałam na teście Papa (17 czerwca) i w sumie mój lekarz prowadzacy nic nie mówił o kolejnym usg. wizytę u niego mam 13.07 ale nigdy usg mi nie robi :/ nie wiem czy to normalne? Co ile powinno się robić usg? 🤔
Kochana!!!# ja też mam termin na 27.12❤️❤️❤️❤️

reklama
O brzuchach była mowa. U mnie 17+5 i już taki, ale nie oszukujmy się cześć to tłuszcz po prostu

Załączniki

• IMG_20200704_094230.jpg
    IMG_20200704_094230.jpg
    963,8 KB · Wyświetleń: 157
Cześć dziewczyny :) ja też mam ciągle schizy, że coś będzie źle i dopadnie mnie całe zło, jak przeczytam, że komuś skraca się szyjka to już panika czy u mnie wszystko ok i takie tam. Siostra się ze mnie śmieje, że to dlatego, że za stara jestem na pierwsze dziecko i przeżywam. Mam jednak nadzieję, że po wypadku męża limit pecha wyczerpany i będzie tylko dobrze. Powodzenia dla wizytujących i miłego weekendu życzę :)

Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie wizytujące [emoji3590]

Ja mam dzisiaj słabszy dzień... zaczął się od pobudki o 5 rano z wielkim strachem [emoji3064]
Śniło mi się, że byłam na badaniach w szpitalu, zrobiono USG i okazało się, że dzieciątko umarło. Ten sen był taki straszny, tak realistyczny, dokladnie pamiętam te wszystkie emocje, tę rozpacz ze snu.
Popłakałam się strasznie...i tak co chwilę wyję do teraz [emoji45]
Wiem, że to tylko sen... byłoby łatwiej jakbym mogła się pocieszyć ruchami dziecka. Ale jeszcze nie czuję...

Brrrr takie sny najgorsze... Niby człowiek wie, że to wszystko się nie wydarzyło naprawdę, ale paskudny nastrój może długo trzymać. Miałam ostatnio podobnie, trochę się potem porozpieszczalam w ciągu dnia pizza, lodami i lezeniem plackiem na kanapie (jak tylko przeskrolowalam cały internet w poszukiwaniu relacji z poronien i szukania u siebie objawów na sile, nie róbcie tego) - marne pocieszenie, ale zawsze ;) dłuży się bardzo czekanie na te kopniaki pod żebra :)

Hejka dziewczyny. Dzisiaj wizytuje i jak zawsze mam stresa. Trzymajcie kciuki🥰
Trzymam kciuki, powodzenia😘
Cześć dziewczyny! Czytam Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz się ujawniam 😃 kończę właśnie 14tydz i termin wg usg mam na 27.12.
Karolina, zazdroszczę Ci chyba tych częstych usg 😊 ja ostatnie miałam na teście Papa (17 czerwca) i w sumie mój lekarz prowadzacy nic nie mówił o kolejnym usg. wizytę u niego mam 13.07 ale nigdy usg mi nie robi :/ nie wiem czy to normalne? Co ile powinno się robić usg? 🤔
Witaj😃 u mnie wizyty raz w miesiącu, zawsze delikatne badanie ginekologiczne, usg dopochwowe żeby sprawdzić szyjkę i usg przez brzuch, teraz głównie sprawdza czynność serca.
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie wizytujące [emoji3590]

Ja mam dzisiaj słabszy dzień... zaczął się od pobudki o 5 rano z wielkim strachem [emoji3064]
Śniło mi się, że byłam na badaniach w szpitalu, zrobiono USG i okazało się, że dzieciątko umarło. Ten sen był taki straszny, tak realistyczny, dokladnie pamiętam te wszystkie emocje, tę rozpacz ze snu.
Popłakałam się strasznie...i tak co chwilę wyję do teraz [emoji45]
Wiem, że to tylko sen... byłoby łatwiej jakbym mogła się pocieszyć ruchami dziecka. Ale jeszcze nie czuję...
Bardzo Ci współczuję, niby racjonalnie wiadomo co i jak a i tak psychika płata figle. Przytulam😘

reklama
Do góry