reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Też uważam że rolki to niebezpieczny pomysł, ja też spory wypadek pamiętam że przed maturą zaliczyłam i też podziękuje
Ale tak tez można o wszystkim. Kilka tyg przed ślubem złamałam rękę na rowerze, w mieście. Do dziś nie wiem jak to się stało bo jeździłam trochę po gorach swego czasu i wywrotek nie zaliczałam a tu w mieście, na prostej drodze przelecialam przez rower i pierwszy raz w życiu zaliczyłam złamanie.

mysle, ze warto ostrożnie próbować tych aktywności, które były dla nas norma - bez wyczynowych zapędów, na prostych trasach.

reklama
Ale tak tez można o wszystkim. Kilka tyg przed ślubem złamałam rękę na rowerze, w mieście. Do dziś nie wiem jak to się stało bo jeździłam trochę po gorach swego czasu i wywrotek nie zaliczałam a tu w mieście, na prostej drodze przelecialam przez rower i pierwszy raz w życiu zaliczyłam złamanie.

mysle, ze warto ostrożnie próbować tych aktywności, które były dla nas norma - bez wyczynowych zapędów, na prostych trasach.
Mój mąż w niedzielę schodził w nocy po schodach i nie włączył światła, teraz leży z krwiakiem w szpitalu więc nigdy nie wiemy co i gdzie na nas czeka...

Tesciowa tez 😂😂😂 ale tak ogolnie, sprawy finansowe czlowieka dobijają. Przez wirusa narzeczony mial obciętą pensję a w kwietniu mial dostac spory awans....to mu jeszcze szefowa obciela bo restauracje zamknela i teraz mu mowi ze dopiero da mu wiecej w pazdzierniku bo musi sie "odbić bo sporo stracila", no i w pazdzierniku mamy zmieniac mieszkanie na jakies inne bo noe wyobrazam sobie urodzic i mieszkac z tesciową, bo chyba bym nie wytrzymala psychicznię, napewno bym nie wytrzymala psychicznie...bo jak bede potrzebowac rad to sobie do swojej mamy zadzwonie, do kobieyy ktora umiala wychowac 3 dzieci i od ponad 20 lat zajmuje siw noworpdkami w szpitalu a nie "rady" tesxioqej ktora kazdego by pouczala a swoje dzieci malutkie zostawila i wyjechala....zresztą ja nie potrzebuje nikogo do opieki nad dzieckiem i nie bede potrzebowala napewno jej i w zyciu o to nie poproszę, juz ustalone mam z narzeczonym ze jesli wydarzy sie taka sytuacja to w zyciu nie pozwole tesciowej na zajecie sie naszym dzieckiem...i zrobie wszystko aby tak bylo!!!
Nigdy nie mów nigdy. Czasami są takie sytuacje ze i z Tesciowa będziesz musiała zostawic. Mówię Ci to z doświadczenia osoby która musiała zostawić z sąsiadem o którym wiedziałam tyle co nic.

No niestety, na chodniku możemy się przewrócić 🤷‍♀️ wszędzie trzeba uważać I tyle

Nigdy nie mów nigdy. Czasami są takie sytuacje ze i z Tesciowa będziesz musiała zostawic. Mówię Ci to z doświadczenia osoby która musiała zostawić z sąsiadem o którym wiedziałam tyle co nic.
Naprawde zostawilabym z obcą osobą ale nigdy z tesciową. Jest to ostatnia osoba ktorej dalabym dziecko. Jest to tak szczytowo nie odpowiedzialna osoba ze szkoda nawet mowic...

No niestety, na chodniku możemy się przewrócić 🤷‍♀️ wszędzie trzeba uważać I tyle
No dokładnie dlatego trzeba zachować zdrowy rozsądek ale też nie położyć się do łóżka bo wszędzie czyhają niebezpieczeństwa ;)

Z tego co czytałam to nie jest to dobry moment na próbowanie nowych aktywności ale spokojne kontynuowanie poprzednich ;) Bez szaleństw, bez bicia rekordów, słuchając organizmu i uważając na siebie.

reklama
Do góry