Pappa i wiek.Ilsia musi być wszystko dobrze . Ja już nie pamietam ale co dokładnie zaniżyło wynik ? Usg czy pappa ? Czy wiek ?
reklama
Jak zywoczerwona krew to ja bym jechała od razu.Dziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic
Kkaarroollaa
Fanka BB :)
Oczywiście kazda z nas to rozumieDajmy dziewczynom tydzień czasu żeby to ogarnęły. Mają swoje życie i trzeba to zrozumieć
Słyszałam kiedyś ze mamy taka sama refundację jak inni, czyli chyba kanałowe dla zębów 1-4, reszta płatna@MagdaaM93 udało Ci się znaleźć stomatologa na nfz czy prywatnie byłaś? Bo zastanawiam się, czy kobiety w ciąży mają refundację na kanałowe? Ja umówiłam sie na kanałowe 2.07 i juz sie boję
A znieczulenia dawało radę? Ja mam godzinną wizytę...
Na NFZ robiłaś?Mój na prenatalnych też był gbur na moje pytania o dziecko odpowiedział Proszę mi nie przeszkadzać bo ja teraz pracuje. Na koniec stwierdził że na obecną chwilę on nic złego nie widzi I było po wizycie
Kkaarroollaa
A co ile masz wizyty ?Co prawda to moja pierwsza ciąża ale wyczekana i trochę przejść musiałam.. No i bliźniacza a lekarz na każdej wizycie powtarza mi że bliźniacza jest wysokiego ryzyka i dlatego częste wizyty i niczego nie bagatelizujemy niczego A od początku jak nie plamienia to infekcja, torbiel cuda...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tez nie uciekłam ale dzis mam strasznego doła i nawet sie człowiekowi nie chcr nic odzywac ale czytam wszystko ❤Tak, te dziewczyny ktore pisaly ze maja dostep juz tu zamilkły, tylko @EvilDesiree się nad nami zlitowała
Kakussska93
Mnie dzisiaj brzuch pobolewa [emoji26]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Magnez wez i nospeMnie dzisiaj brzuch pobolewa [emoji26]
reklama
Kakussska93
Chciałam ale mi cała wybraliMagnez wez i nospe