reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Słuchajcie dziewczyny [emoji846]
Jest taki bałagan z tymi forami, że nie macie pojęcia. Jak rano dostałam zaproszenie do zamkniętego to mi wszystko ładnie działało - mi i jeszcze może 3-4 dziewczynom. Reszta, która dostała dostęp do prywatnego nagle straciła możliwość nawet odnalezienia tego naszego otwartego.
A na "zamknietym" odzywały się dziewczyny, ktore dostaly zaproszenie ale nie byly z naszego forum.
Więc bałagan pełna parą.
Nasze moderatorki mialy sie skontaktować a adminka w tej sprawie.

Najgorsze, że nie widzialy dziewczyny tego naszego otartego jakby nigdy nie istniał.
Wiec jesli tego nie naprawiono to właśnie to jest powod tego, że się nie odzywaja.

Teraz Wam powiem, że jest cisza na tym "prywatnym". A w miedzyczasie dostałam jeszcze dodatkowy link. Nie wiem, moze dziewczyny probowaly z jeszcze jednym zamknietym.
Ale ten link mi nie działa... więc nie powiem Wam czy jest jeszcze jakies "trzecie" bo nawet jakby to nie mogę wejść [emoji1787]
Screenshot_2020-06-23-13-44-07-075_com.vbulletin.build_101.jpeg

Dziewczyny, nie czytam wszystkich postów, bo znowu się zaczyna bunt i gównoburza, a ja mam tego dość, każda z Was mogła się zgłosić na moderatora ale chętnych nie było 🙈

Tamto forum nie działa, założyłyśmy nowe i będziemy powoli Was zapraszać - jesteśmy tylko we dwie z @Rumiankowa i mamy swoje życie, a na to trzeba poświęcić trochę czasu.

Pozdrawiam i proszę o cierpliwość i wyrozumiałość 🙏
Ja tylko dodam, ze dzisiaj poświęciłam prawie cały dzien zamiast uczciwie pracować żeby to ogarnąć. Ale zaczynam żałować. Serio.

Na to potrzeba tez trochę czasu, jest nas dużo a my jesteśmy tylko dwie.

Piszcie proszę na priv jutro będę ogarniac kolejne zaproszenia bo dziś już mam tez ochotę po dobrych 8h walki z tym na chwile przerwy i odpoczynek z mezem.

Dziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic
Zadzwoń do swojego gin.... albo najlepiej odrazu jedz na szpital... takie rzeczy trzeba sprawdzać... ten miałam plamienie sprawdzili i okazało się nic poważnego... zrobia usg i będziesz wiedzieć co się dzieje... tylko na spokojnie nie denerwuj sie...

reklama
Do góry