Madzialena8787
Fanka BB :)
Super dzięki za informacje...Ten nie ponieważ u mnie ich nie ma ale inny z takim skladem lactovaginal jest bezpieczny napewno w ciazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super dzięki za informacje...Ten nie ponieważ u mnie ich nie ma ale inny z takim skladem lactovaginal jest bezpieczny napewno w ciazy.
Na internecie mozesz znalezc potwierdzajace informacje a napewno farmaceuta potwierdzi czy na 101% bezpieczneSuper dzięki za informacje...
Hm.... brzmi ciekawie. Któraś wie jak to się załatwia?
A mogłabyś wrzucić zdjęcie tej listy? Jestem ciekawa, bo nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyprawce...
Ja kupiłam na razie 3 przesłodkie body I też nic więcej...
Ja też się bardzo bałam cieszyć, ale postanowiłam sobie że po prenatalnych odpuszczam, mówię znajomymi dalszej rodzinie. Ile można wciąż się bać Na każdej wizycie lekarz używa słowa "wzorowo", więc chyba czas się z tego cieszyć
Hahaha, dziewczyny a oprócz kiecki z selfieroom macie jakieś sprawdzone, podkreślające ciążę ubrania? Ja chciałam dzisiaj na pocztę ubrać się tak, żeby podkreślić mój minibrzuszek i zorientowałam się że wszystkie moje ciuchy sprzed ciąży są oversize albo rozmiar większe ;D Miałam kompleks fałdek na brzuchu i chodziłam w samych workowatych, a teraz nie mam ani jednej w której widać brzuszek.
Wiesz co.. Ja wszystkie body jakie mam od siostry to mam na te zakladki takie na ramionach. To bardzo wygodne jestDziewczyny, widzę, że sporo z Was wrzuca zdjęcia ubranek wkładanych przez głowę, czy nie ma trudności w ubieraniu ich takiemu maluszkowi? Jakoś sobie wymyśliłam że to będzie karkołomne zadanie i wybieram tylko kopertowe
Jest bezpieczny ostatnio dostalam od ginekologa je wlasnieSuper dzięki za informacje...
O tak :d przyszla mi dzisiaj z sisnay. I tak idealnie brzuszek podkresla a bedzie pewnie do konca bo one sie naciągająFajne są sukienki basic te prążkowane np w Sinsay, House, teraz na wyprzedażach można się obłowić
Tez mam zle wspomnoenia w tych zakladkowych teraz staeoam na body spodenki skarpetki bluzyWiesz co.. Ja wszystkie body jakie mam od siostry to mam na te zakladki takie na ramionach. To bardzo wygodne jest
Np. Na pewno nie kupie takich kaftanikowych, bo pamiętam ze ciagle się to jakos zwijalo
Ja raczej z tych co będą śmigać w bodziakacj i spodenkach
Jutro wrzucę o ile mój baby brain nie wyprze tej informacji dzisiaj już się powoli odłączam i idę jeść patisony oglądając serial )Hm.... brzmi ciekawie. Któraś wie jak to się załatwia?
A mogłabyś wrzucić zdjęcie tej listy? Jestem ciekawa, bo nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyprawce...
Ja kupiłam na razie 3 przesłodkie body I też nic więcej...
Ja też się bardzo bałam cieszyć, ale postanowiłam sobie że po prenatalnych odpuszczam, mówię znajomymi dalszej rodzinie. Ile można wciąż się bać Na każdej wizycie lekarz używa słowa "wzorowo", więc chyba czas się z tego cieszyć
Hahaha, dziewczyny a oprócz kiecki z selfieroom macie jakieś sprawdzone, podkreślające ciążę ubrania? Ja chciałam dzisiaj na pocztę ubrać się tak, żeby podkreślić mój minibrzuszek i zorientowałam się że wszystkie moje ciuchy sprzed ciąży są oversize albo rozmiar większe ;D Miałam kompleks fałdek na brzuchu i chodziłam w samych workowatych, a teraz nie mam ani jednej w której widać brzuszek.
Tak, prosisz lekarza o zaświadczenie o ciąży i dajesz to kadrom - trafia to do Twojej teczki pracowniczejWiecie moze jak to jest z jakims formalnym zgloszeniem ciąży w kadrach?
Ja chciałam tak jakoś bardziej ukrywac ciążę, ale dzisiaj rozmawialam z przełożonym i jeśli miałabym to jakoś formalnie zgłoszone to mam dwa razy więcej przerwy - na 8h pracy 85 minut i nie mogę robić godzin nadliczbowych. Więc wolę chyba to zgłosić, żeby wiedzieli. Czy potrzebne jest jakies zaświadczenie od lekarza?