Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Dupa dzwoniłam podpytać i najlepiej jednak koło 20 tc zrobić 4d bo najlepiej widać wcześniej mówi, ze nie ma sensu muszę znów się uczyć cierpliwości
Ile u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dupa dzwoniłam podpytać i najlepiej jednak koło 20 tc zrobić 4d bo najlepiej widać wcześniej mówi, ze nie ma sensu muszę znów się uczyć cierpliwości
Ja mam wizytę w 16+3, 30 czerwca i też już nie mogę się doczekać czy potwierdzi mi dziewczynke czy nie gorzej jak się nie pokaże w ogóle, wtedy też będę chyba myśleć nad kolejnym usg
250 za usg prenatalne płaciłam. Ale zwykłe 2DIle u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?
Połówkowe też w gamecie robisz? Zapisałaś się już?
Samo usg 150 w 3D/4d 250 złIle u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?
Ja mam za tydz jeszcze usg u mojej lekarki ale ona raczej nie potwierdzi płci bo sprzęt ma średniNo właśnie ja wczoraj 16+0 i moj gin ma tak Kijowie usg ze nic nie było widać bo on pracuje w Warszawie a tu w Łodzi przyjmuje tylko w zaprzyjaźnionej przychodni i maja beznadziejne usg tutaj jak sam powiedział :/ a mnie tak korci i kurka nie wiem czy iść jednak na to usg mimo wszystko czy już czekać cierpliwe do 16 lipca
JaDziewczyny czy któraś was stosowała teraz w ciąży jakiś probiotyk dopochwowy ?
U mnie samo 3d/4d 180€Ile u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?
Ja tez mam wizytę 30 czerwca i będę mieć wtedy 16+1Ja mam wizytę w 16+3, 30 czerwca i też już nie mogę się doczekać czy potwierdzi mi dziewczynke czy nie gorzej jak się nie pokaże w ogóle, wtedy też będę chyba myśleć nad kolejnym usg
No właśnie to tak samo jak moj gin sprzęt dupny i on mi płci nigdy nie powieJa mam za tydz jeszcze usg u mojej lekarki ale ona raczej nie potwierdzi płci bo sprzęt ma średni