reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny z Łodzi pomocy!!!!
Gdzie blisko atlas areny można kupić ołówek !!!🙈🙈🙈
Mój mąż taki przygotowany pojechał 🤦🏻‍♀️

reklama
Dzień dobry dziewczyny ja dzisiaj w końcu pospałam trochę dłużej. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne które dzisiaj będą. @Piernik98 gratuluję zdanej obrony😊 jeżeli chodzi o inne forum to ja jestem tylko na tym i jestem z niego mega zadowolona a trafiłam na nie przypadkiem 😊 ja dzisiaj na obiad też będę robić makaron ze szpinakiem i sosem serowym 😉

Zazdroszczę ja tez zmieniłam z elektrycznej na soniczna a dziąsła dalej krwarwia 🤷‍♀️
A ja odwrotnie:( od czasu staran odrzucilam wlasnie soniczna bo mi dentystka powiedziala ze to mloda technologia i jeszcze nie ma odpowiedniej probki badan na kobietach w ciazy a wplyw tych fal i ona by nie ryzykowala. Plus ja stosowalam dosc dlugo bo jakies 3 lata i jak zaczely mi sie odslaniac szyjki to lekarka od razu zalecila mi odstawic i przejsc na zwykla manualna:( Wiem ze sa peany na internetach o tych sonicznych i faktycznie uwielbialam ja, nie mialam krwawien etc. ale szyjek moich juz nie uratuje nic wiec dziewczyny uwazajcie....

Niestety znam osoby które pozwalaly sobie na dużo w ciąży, niektóre mają po kilkoro dzieci, na szczęście wszystkie zdrowe chociaż wiadomo że jeszcze u tych najmłodszych może się coś ujawnić w późniejszym wieku, oby nie :( zawsze mówiłam mężowi że to bardzo nie sprawiedliwe że niektórzy starają się tyle o dzieci, poświęcają bardzo dużo. Ja na przykład bardzo dbalam o siebie w ciąży, nie paliłam, nie piłam, uważałam a mimo to i tak urodziłam przed wcześnie a inna robi dzieci masowo, nie dba o ciążę, pije, pali i rodzi zdrowe donoszone dziecko. Oczywiście w życiu nie życzyłabym nikomu chorego dziecka ale takiej francy chętnie dałabym w pysk 😠

Ostatnio wiem ze na jej profilu byly jakies rozmowy z Szymonem Hołownią, ale nie wiem dokladnie o co chodziło, bo to już mnie zupełnie nie interesowało..
A może w tygodniu mówi coś ciekawego, a ja nie widze, bo głównie w weekend włączam
A wtedy zawsze pokazuje jak gotuje rosół 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry