reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny z Łodzi pomocy!!!!
Gdzie blisko atlas areny można kupić ołówek !!!🙈🙈🙈
Mój mąż taki przygotowany pojechał 🤦🏻‍♀️

reklama
Dzień dobry dziewczyny ja dzisiaj w końcu pospałam trochę dłużej. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne które dzisiaj będą. @Piernik98 gratuluję zdanej obrony😊 jeżeli chodzi o inne forum to ja jestem tylko na tym i jestem z niego mega zadowolona a trafiłam na nie przypadkiem 😊 ja dzisiaj na obiad też będę robić makaron ze szpinakiem i sosem serowym 😉

Zazdroszczę ja tez zmieniłam z elektrycznej na soniczna a dziąsła dalej krwarwia 🤷‍♀️
A ja odwrotnie:( od czasu staran odrzucilam wlasnie soniczna bo mi dentystka powiedziala ze to mloda technologia i jeszcze nie ma odpowiedniej probki badan na kobietach w ciazy a wplyw tych fal i ona by nie ryzykowala. Plus ja stosowalam dosc dlugo bo jakies 3 lata i jak zaczely mi sie odslaniac szyjki to lekarka od razu zalecila mi odstawic i przejsc na zwykla manualna:( Wiem ze sa peany na internetach o tych sonicznych i faktycznie uwielbialam ja, nie mialam krwawien etc. ale szyjek moich juz nie uratuje nic wiec dziewczyny uwazajcie....

Niestety znam osoby które pozwalaly sobie na dużo w ciąży, niektóre mają po kilkoro dzieci, na szczęście wszystkie zdrowe chociaż wiadomo że jeszcze u tych najmłodszych może się coś ujawnić w późniejszym wieku, oby nie :( zawsze mówiłam mężowi że to bardzo nie sprawiedliwe że niektórzy starają się tyle o dzieci, poświęcają bardzo dużo. Ja na przykład bardzo dbalam o siebie w ciąży, nie paliłam, nie piłam, uważałam a mimo to i tak urodziłam przed wcześnie a inna robi dzieci masowo, nie dba o ciążę, pije, pali i rodzi zdrowe donoszone dziecko. Oczywiście w życiu nie życzyłabym nikomu chorego dziecka ale takiej francy chętnie dałabym w pysk 😠

Ostatnio wiem ze na jej profilu byly jakies rozmowy z Szymonem Hołownią, ale nie wiem dokladnie o co chodziło, bo to już mnie zupełnie nie interesowało..
A może w tygodniu mówi coś ciekawego, a ja nie widze, bo głównie w weekend włączam
A wtedy zawsze pokazuje jak gotuje rosół 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry