reklama
Czekam na wyniki beta hcg Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze u Ciebie i daj znaćHej jak twoje plamienia?byłaś u lekarza? Mi właśnie zaczęło się delikatne krwawienie. Zrobiłam rano kolejne bhcg jak wzrosło to jadę na szpital jak zmalało to niestety
Ilona 88
Fanka BB :)
Udało Ci się przełożyć szybciej wizytę? No i jak z plamieniami ?Czekam na wyniki beta hcg Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze u Ciebie i daj znać
Ilona 88
Fanka BB :)
Kciuki za wysoką betę[emoji110], no i oby przeszlo plamienie ! Wiem jakie to stresujące ...Hej jak twoje plamienia?byłaś u lekarza? Mi właśnie zaczęło się delikatne krwawienie. Zrobiłam rano kolejne bhcg jak wzrosło to jadę na szpital jak zmalało to niestety[emoji21]
Natalia1811
Początkująca w BB
Dam znać na pewno ale ty też relacjonuj co u ciebie. Przelozylas wizytę na dziś?Czekam na wyniki beta hcg Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze u Ciebie i daj znać
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nietolerancja latozy no nic poczeka. Moze przejdzie...okropne oczucieNapij sie mleka
Udało mi się przełożyć dzisiaj na 20 ale po rozmowie z lekarzem kazał mi zrobić betę i zobaczymy co wyjdzieUdało Ci się przełożyć szybciej wizytę? No i jak z plamieniami ?
reklama
Tak mam na 20 około 15 będę miała wyniki a ty o której ?Dam znać na pewno ale ty też relacjonuj co u ciebie. Przelozylas wizytę na dziś?