reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

A wiec jest serduszko i bije ❤ jest zarodek ❤ ciaza według usg młodsza niz z OM, ale tak tez myslalam patrzac na owulacje. Przewidywany termin porodu z usg to 8.12 :)
Karta ciąży założona. Nastepna wizyta 6.05 i wtedy umawiamy sie na prenatalne. :)
L4 na kolejne trzy tygodnie. Raczej do pracy juz nie wrócę.. :)
IMG_20200414_120828.jpg

reklama
A wiec jest serduszko i bije ❤ jest zarodek ❤ ciaza według usg młodsza niz z OM, ale tak tez myslalam patrzac na owulacje. Przewidywany termin porodu z usg to 8.12 :)
Karta ciąży założona. Nastepna wizyta 6.05 i wtedy umawiamy sie na prenatalne. :)
Zobacz załącznik 1106136

To chyba mamy ten sam termin :) kiedy miałaś owu ?

A wiec jest serduszko i bije [emoji173] jest zarodek [emoji173] ciaza według usg młodsza niz z OM, ale tak tez myslalam patrzac na owulacje. Przewidywany termin porodu z usg to 8.12 :)
Zobacz załącznik 1106136
[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] Pięknie. Szybko masz druga wizytę.

Cudownie [emoji3590] teraz rośnij zdrowo!!!
A wiec jest serduszko i bije [emoji173] jest zarodek [emoji173] ciaza według usg młodsza niz z OM, ale tak tez myslalam patrzac na owulacje. Przewidywany termin porodu z usg to 8.12 :)
Zobacz załącznik 1106136

Nie leżę mój mąż boi się żebym szła do skupiska ludzi jutro postaram się przepisać moja wizytę z czwartku na jutro Ale plamienie mi się zmniejsza
Hej jak twoje plamienia?byłaś u lekarza? Mi właśnie zaczęło się delikatne krwawienie. Zrobiłam rano kolejne bhcg jak wzrosło to jadę na szpital jak zmalało to niestety😣

Zobacz załącznik 1106136
Pięknie [emoji7]możesz pokazać te wszystkie wymiary? Bo u mnie tez zarodek był mniejszy i chciałam sprawdzić [emoji4]

Podobno migdały na zgage czy mdlosci...jasne...zjadlam kilka (mialam ochote nie dolegliwosci) i tak pali w przelyku...gula w gardle i mam ochote wymiotowac 🤢🤢🤢

reklama
Do góry