Właśnie chciałam posłuchać serduszka mojego maleństwa ale chyba strasznie się wierci! Pierwszy raz mi się tak zdażyło ze przez 15 min udało mi się wychwycić serduszko tylko dwa razy i to na max 2 sekundy ze nawet na ekranie nie zdążyła się pojawić żadna wartość... tez tak kiedyś miałyście? Chyba mała po prostu szaleje w brzuchu
reklama
Wstałam chwile pochodziłam i zrobiłam drugie podejście od razu pięknie się udało usłyszeć serduszko już dłużej! Wynik 152Właśnie chciałam posłuchać serduszka mojego maleństwa ale chyba strasznie się wierci! Pierwszy raz mi się tak zdażyło ze przez 15 min udało mi się wychwycić serduszko tylko dwa razy i to na max 2 sekundy ze nawet na ekranie nie zdążyła się pojawić żadna wartość... tez tak kiedyś miałyście? Chyba mała po prostu szaleje w brzuchu
Angelika22
Fanka BB :)
Ja dziś szukałam tez kilka minut ciagle coś właśnie jakby uciekało , ale się udało
Nasza sypialnia tez jest ciasna, ale mysle nad dostawka, bo jak sobie przypomne noce z corka, jak najpierw co chwile patrzylismy czy oddycha, chyba bym nie zaufala nawet najlepszej elektronicznej niani w tych pierwszych dniach, a do tego ile to razy zasnelam z nia na cycku, to naprawde chcialabym moc odlozyc dziecko obok i najlepiej bez koniecznosci wstawania, bo ja byle ruch juz wybudzal. Ale zalezy jaki egzemplarz dziecka sie trafi, moja od urodzenia byla upierdliwaJa właśnie nie mam pojęcia jak to rozegrać. Nasza sypialnia jest mikro i pewnie nie wejdzie tam żadna dostawka :/ łóżeczko też średnio... A mamy obok dwa pokoje, które w planach były dla dzieci i chyba tam będzie Bobo, kupie nianie i czujnik oddechu i będę najwyżej łazić w nocy
Ata_1995
Aktywna w BB
Jestem po wizycie bez problemu mnie przejmie, dał skierownia na badania krwi oraz jako jednym sprawdził szyjkę. W poniedziałek idę do nie go do drugiego gabinetu gdzie ma lepsze usg żeby sprawdzić szyjkę i zmierzyć bo wydaje mu się krótka.
Genialny! Masz moze jakis wzor albo wykroj jak takie cudo uszyc?O kolejna szyjąca mama to ja pokaże kokon który uszyłam dla siostry gdy urodziła córeczkę kolorki sama sobie wybierała, a teraz wrócił do mnie zdjęcie jest już po użytkowaniu więc myślę że dałam radę bo wygląda prawie jak nowy Zobacz załącznik 1134780
Karanga
Odszukam ten tutorial z którego korzystałam i prześlę Ci tutaj w wiadomości prywatnej. Ale ja rysowałam swój sama bo chciałam bardziej owalny niż kwadratowy przy główce. Pomierze ten mój i prześlę Ci fotkę też w wiadomości prywatnej. Tylko daj mi chwilkę, bo dzisiaj już nie ogarnę a jutro mam cały dzień wizyty 30km od domu (na 12 prenatalne i na 15 wizyta u gina prowadzącego).Genialny! Masz moze jakis wzor albo wykroj jak takie cudo uszyc?
Ilona 88
The Fetal Medicine Foundation
The Fetal Medicine Foundation is a Registered Charity that aims to improve the health of pregnant women and their babies through research and training in fetal medicine.
fetalmedicine.org
reklama
martini6
Super !!! Gratuluje kochanaJa juz po. Zrobil usg tak jak mowilam nastepna wizyta tak jak miala byc czyli 26.06 dzidzia ma 8.5cm. Ssała kciuk i mocno kopała. Prawdopodobnie bedzie córcia jak pytalam o plec powiedzial ze na nastepnej wizycie za 2 tyg powie w 100% ale na dzien dzisiejszy nic miedzy nóżkami nie urosło a na bakterie w moczu antybiotyk.