Ale ja nigdzie nie napisałam ze czytam z doskoku, nie ominęłam żadnej strony(przynajmniej nie świadomie bo wiadomo można się czasem pogubić jak sie strona zatnie czy cos), zawsze nadrabiam ale zdarza mi się tylko reakcja pod wpisami bo nawet brak weny na odpisywanie.
Tez nie jestem za "pijawkami" ktore tylko czytają wszystko a nic nie napiszą.
Chyba nie mialam Cb na myśli, tylko ogólnie o osobach które tak robią. I nie ma nic złego jeżeli nie nadrobimy wszystkiego, bo nie raz coś wypada w domu że się nie da. Ale co innego jak ktoś z takim założeniem chce tu być.
7n
No a ja sie właśnie trochę cykam, bo jak byłam w ciąży z synem to też po 2/3 razy wstawalam w nocy siusiu, a teraz narazie całe noce przesypiam i śpię do 8/9. Mam nadzieję, że w wyższych tygodniach się to zmieni, bo nie będę w stanie później do dziecka wstać w nocy
Zazdroszczę! Ja właśnie się śmieje że nie potrzebuje przygotowania i tak będę musiała wstawać wiec wolę się teraz wysypać.
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko jest dobrze mała rozwija się prawidłowo i będzie dziewczynka
ma już 10,1 cm i waży 150 gram
Cudownie ! Gratuluję
10.1 cm Wow! Ktory tydzien ?
Hej dziewczyny. Ja sobie wypoczywam na Warmii. Jest chłodniej niz w centrum. ❤
Do dziewczyn z detektorem. Tak sie zastanawiam bo sluchajac serduszka czasami a nawet czesto mam wrazenie że słyszę jego ruchy. Zastanawiam sie czy to mozliwe.
Tak to ruchy
ja nie raz słyszę serduszko kopnal I nie ma serduszka muszę poszukać gdzieś obok hahaha.
Dziewczyny a macie linea negra?
Ja nie mam i w żadnej ciazy nie mialam.
Pępowinowa czy pępkowa miał ? To jest różnica
Chyba perłowa Ale pewności nie mam.
No wiem ale ja generalnie nie lubie jakichkolwiek przebarwień wiec jakby mnie to ominęło to byłabym szczęśliwa
Jak będzie to trudno, jakoś przezyje ale na razie żyje nadzieja.
Bo ja co prawda włosy mam ciemne ale karnacje jasniutka, w ogóle się nie opalam (ani na czerwono ani na kolor) wiec chyba za dużo barwnika w sobie nie mam
Hm to dziwne że ja nie mam i nigdy nie mialam bo znowu ja łatwo się zawsze opalalam
Ja że stresu tak mam.. np jak mam lecieć samolotem czy wlasnie przed usg
Witam się w ten ciepły dzień. Z racji pięknej pogody jest mnie tu mniej bo dużo czasu spędzam z synkiem na zewnątrz. Do tego mam tyyyyyyle stron do nadrobienia, że głowa mała. Co nadrobię 20 czy 30 to kolejne tyle dochodzi. Kiedy ja Was dogonię i czy kiedykolwiek bede jeszcze na bieżąco?
Ja od jakiegoś tygodnia czy dłużej czuje się jakoś mniej ciążowo. Ruchów nadal nie czuje i się czasem zastanawiam czy wszystko jest ok. I strasznie nie mogę doczekać się wizyty w przyszły poniedziałek. Chociaż z drugiej strony to tylko wizyta na nfz na sprzęcie starym jak świat więc pewnie mi nawet nie powie kto tam u mnie siedzi córcia czy drugi synek..
Mam to samo z tym nadrabianiem. Nadrobilam teraz ponad 20 sto. Ale z 70
jestem do tyłu I już ich nie nadrobie, tzn coś pobieżnie tylko dalam rade.
4 dni temu kupilam wózek bugaboo donkey duo. Pouzywam to teraz przy małej jako pojedynczy I zobaczę jak się wozi.
Cena dobra, wygląda dość ok.. (uzywany) Ale ja wymagająca jestem I nie podoba mi się kilka szczegółów. Jednak ma duże pompowane koła i pcha się to jedna rękę..
Odbieralismy to od kobiety u której w domu smierdzialo stechlizna(Nie wchodzilismy) Ale od niej tak bylo czuć że wracając dostalam takich mdlosci że masakra.
Wczoraj była u mnie przyjaciółka j zrobila sushi
ja w tym czasie obiad
także byla wyzerka.
22.06 mam wizytę online .. I w lipcu usg, ciekawe czy się cora potwierdzi.