reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

@Kajaczek245 po prostu jestem jeszcze w szoku a pani robiącą USG nawet mi wspomniała o przerwaniu ciąży 😭 nie wiem czy aż tak źle to wygląda żeby tak mówić boję się jak nigdy w życiu. Naradzie samo pappa mi pobrali za tydzień wynik i pewnie wtedy amniopunkcja

@niemandin dziś oddałam krew na pappe wynik za tydzień to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim zyciu

Chyba najlepiej będzie jak na razie zniknę z forum. Nie chcę Was obciążać moja historia i ciężko mi teraz cieszyć się razem z Wami zdjęciami pociech i planami. Jak się wszystko wyjaśni to może wrócę. Jeśli ktoś jest wierzący tu to proszę o modlitwe.

Daj znać. Mocno trzymamy kciuki za zdrową dzidzię ✊✊✊

reklama
Dziewczyny jestem załamana, tysiąc łez dziś wylałam.
USG prenatalne wykryło nieprawidłowość jest to przepuklina pępowinowa. Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Jestem w szoku i chyba to do mnie nie dociera. NT 2,4. Pobranie krwi już na dalszą diagnostykę mialam po usg. Za tydzień wynik i wizyta u lek prowadzacego. Pani robiącą USG nie nastroiła mnie na pozytywne myślenie informując że często ta przepuklina występuje z szeregiem wad genetycznych. I będzie potrzebna amniopunkcja aby wykluczyc. Nie wiem czy to jest jakiś koszmar i za chwilę się obudzę [emoji24] serduszko bije, kość nosowa obecna.. pierwszy raz słyszałam bicie serca własnego dziecka i nie wiem czy je zobacze. Pomóżcie [emoji24]
Kochanie to dopiero są wstępne badania, jeszcze nic tak naprawdę nie wiadomo. Wiem, że cokolwiek powiemy to i tak Ciebie nie uspokoi ale postaraj się bardzo nie martwić na zapas. To jest Twój ukochany maluszek [emoji3590] a historii jest tyle ile ciąż...
Głowa do góry [emoji3590]

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Wierzących proszę o modlitwę.. Muszę teraz od tego odetchnąć. Jak coś się wyjaśni to jeszcze wrócę na forum.
😚
Wszystkie jesteśmy z myślami z Tobą i maleństwem! Musi być dobrze ❤️
Przyszła 😍 Jest ogromniasta, super wypełnienie - takie jak lubię, dzisiaj testowanko 😁
Piekna! 😍 Tez taką chce! Przypomnisz z jakiej strony zamawiałas?
U mnie na pierwszym USG potwierdzającym ciążę wyszło, że ciąża 6 dni młodsza, a na prenatalnych ostatnio, że już tylko 2 dni różnicy ;) I trzymam się już teraz terminu z prenatalnych, czyli 12.02, zobaczymy 😁
U mnie wgl z OM wychodzi 7.12 a z USG 18.12 zdecydowanie bardziej ufam USG bo mam bardzo nieregularne cykle i OM mało miarodajna w moim przypadku

Wszystkie jesteśmy z myślami z Tobą i maleństwem! Musi być dobrze ❤️

Piekna! 😍 Tez taką chce! Przypomnisz z jakiej strony zamawiałas?

U mnie wgl z OM wychodzi 7.12 a z USG 18.12 zdecydowanie bardziej ufam USG bo mam bardzo nieregularne cykle i OM mało miarodajna w moim przypadku

Poducha z Allegro, użytkownik BeatkaSzyje, czy jakoś tak :) W ogóle można sobie domówić też poszewki na nią :)

Ja okres zawsze miałam jak w zegarku co 28 dni, ale ten przed zajściem spóźnił mi się tydzień, byłam wtedy bardzo chora i chyba przez to. No i coś mi się chyba przestawiło, bo teoretycznie powinnam być już po owulacji, a tu jednak pykło 😁

@Kajaczek245 po prostu jestem jeszcze w szoku a pani robiącą USG nawet mi wspomniała o przerwaniu ciąży 😭 nie wiem czy aż tak źle to wygląda żeby tak mówić boję się jak nigdy w życiu. Naradzie samo pappa mi pobrali za tydzień wynik i pewnie wtedy amniopunkcja

@niemandin dziś oddałam krew na pappe wynik za tydzień to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim zyciu

Chyba najlepiej będzie jak na razie zniknę z forum. Nie chcę Was obciążać moja historia i ciężko mi teraz cieszyć się razem z Wami zdjęciami pociech i planami. Jak się wszystko wyjaśni to może wrócę. Jeśli ktoś jest wierzący tu to proszę o modlitwe.
Będę myślami z Tobą, wierzę w dobre zakończenie Waszej historii.

Otaczam modlitwą. Trzymaj się dzielnie .

reklama
Hej dziewczyny ☺ ja piszę do Was z dobrą informacją. Dostałam dzisiaj wyniki testu Panorama wedlug niego moja niunia jest zdrowa (wolna od różnych wad genetycznych). Teraz już ze spokojem czekam na wyniki pappy i następną wizytę USG 😊
Świetne wieści, kamień z ❤️
Gratulacje!!

Ja czekam na wyniki Pappy, powinny przyjść do końca tygodnia, dopiero po nich podejmiemy ewentualną decyzję o rozszerzeniu testów.

Do góry