reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ojej, kochana jesteś ... To musiał być niezapomniany widok :) Wzruszony przyszły tata stopi każde kobiece serce :D Miejmy nadzieję, że połówkowe już będą normalne, podobno już gdzieniegdzie wpuszczają z osobą towarzyszącą. Bardzo współczuje straty, wiem przez co przechodziliście... U nas taka sama sytuacja, mój jeszcze nie słyszał serduszka, nawet na prenatalnych nie mogłam nagrywać :( Jedyne co ma do dyspozycji to zdjęcia i moje opowiadania że słychać takie "łubudubułubudubu" :D Kurde i teraz się zastanawiam nad tym detektorem, bo jednak fajnie by było gdyby też poczuł, że będzie tatą, ale bardzo się boję, że pewnego dnia będziemy po raz któryś sprawdzać to serduszko i go nie usłyszymy ... I tak się miotam...
Szczerze to ta strata sama w sobie nie była jakas traumatyczna. Oboje mamy w sobie takie „widocznie tak miało być”. Ale do prenatalnych to świrowałam ze stresu, żeby się nie powtórzyło ;p

Ja naprawdę polecam, zwłaszcza, ze na olx to nawet nie jest duży koszt ;) nawet jak sprzedają bez żelu to nie problem, ja w aptece kupiłam za 5.90 osobno ;)
Tylko ja do tego nie podchodzę jakoś jak do sprzętu diagnostyxznego - wychodzę z założenia, ze sprzęt nie jest profesjonalny ani ja nie jestem preofesjonalista wiec jak nie znajdę to się nie stresuje ;)

reklama
Hej dziewczyny Jestem po wizycie dziecko rozwija się dobrze waży już 70g nadal nie znam płci bo lekarz stwierdził że on z fusów nie wróży a poza tym nie dał mi żadnego zdjęcia 😕 chociaż widziałam malenstwo Teraz czekam na prenatalne w piątek- kolejna porcja stresu! Niestety dostałam też skierowanie do diabetologia kolejne zmartwienie.
Zabieram się do zaległości w lekturze na forum

Szczerze to ta strata sama w sobie nie była jakas traumatyczna. Oboje mamy w sobie takie „widocznie tak miało być”. Ale do prenatalnych to świrowałam ze stresu, żeby się nie powtórzyło ;p

Ja naprawdę polecam, zwłaszcza, ze na olx to nawet nie jest duży koszt ;) nawet jak sprzedają bez żelu to nie problem, ja w aptece kupiłam za 5.90 osobno ;)
Tylko ja do tego nie podchodzę jakoś jak do sprzętu diagnostyxznego - wychodzę z założenia, ze sprzęt nie jest profesjonalny ani ja nie jestem preofesjonalista wiec jak nie znajdę to się nie stresuje ;)
Ja niestety panikarą i zawsze wszystko widzę w najczarniejszych barwach :p

Ja to bez żelu 😂 lece na oliwce 😅

Ja polecam nifty pro jak juz bedziesz sie decydowac, duzo czytalam o tych testach przed wyborem. Bada chyba najwiecej chorob ze wszystkich testow i jako jedyne w polsce ma ubezpieczenie na wypadek falszywie negatywnej diagnozy. Ja zaplacilam 2100 w Warszawie, pielegniarka przyjechala do domu i po 5 dniach byl wynik na mailu, wszystko super sprawnie.
W sumie mialam dobre USG ale coraz wiecej moich kolezanek robi to nifty a ze jestem panikara to wolalam sobie zrobic....
Dzięki :) Fajnie, że taki krótki czas oczekiwania. A to 5dni roboczych? Podali Ci też płeć na wyniku? I czy pappe robiłaś też?

reklama
Wiem wiem miałam leżeć ale poszłam do sklepu kupiłam limonkę cytrynę bo picie już samej wody mi nie smakuje właśnie sobie chłodzę mój napój 😋😋 córeczce kupiłam jej ulubione serki a mnie naszła ochota na jeżyny i czereśnie ale jak zobaczyłam cenę za 500gram to podziękowałam ☹️

Do góry