reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wlasnie pytanie do dziewczyn co mają detektory tętna...bo juz tak no nie wiem z tydzien czy dwa slysze takie dziwne cos w sensie juz mowie 😂 jak wylapie tetno dzidzi i jest mega glosno to za jakis czas (nie zawsze sie tak dzieje) tetno słabnie na glosnosci i przemieszcza sie troche w bok ale w miedzy czasie slysze przez detektor takie dziwne pluski jakby wiecie cos wpadlo do wody 😂 albo takie bombelki...powiem od razu ze tego nie czuje 😂 i nie wiem czy moze to byc tak ze dzidzia sie rusza i slychac go w tym płynie te pluśnięcia czy to moje jelita ewentualnie dzwieki nienzanego povhodzenia. Dzieje sie tak tylko czasami, nie zawsze...i wlasnie no nie wiem ciekawi mnie to 🤔🤣🤣🤣

Nadrobilam wczorajsze posty to żeście już pocisnely tyle że mam 25 stron do nadrobienia. No litości :D

Trzymam kciuki za starania!

Chyba jednak trochę następujące jeden mężczyzna, mysle ze I dla niego również.. Bo przecież piszemy nieraz o typowo kobiecych dolegliwosciavh.

Współczuję Ci tych migrena. Zapisuj sobie co jesz, pijesz itd I ile. Czytałam że często można zauważyć zależność I dzięki dobrane diecie opanować ataki.

To tak jak ja hahaha.

Nie ryzykowalabym. Jeszcze troszkę :)

Haha się uśmiałam!

Ja biorę w każdej ciazy do końca jak i przez okres karmienia piersią. Mam kwas golkwoy z żelazem . :)

Najgorzej się przełamać, ale z każdym razem będzie Ci coraz łatwiej :) ja tak mialam z angielskim Ale jakby nie mialam wyboru I musialam rozmawiac.

Jestem stylistka rzes, ka kursie mówiono, że można robić rzesy. Zresztą stylistki I w ciazy pracują A tu glowa ie chodzi o zapach kleju.
Ja w ciazy ostatniej nie robilam bo nie bylam w stanie ulezec, teraz też nie robię.. mam za to ligting rzes zrobiony I henne I to mnie zadowala. Podoba mi się że nie wypadają tak że się robią dziury :D

Dobra muszę z synem lekcje zrobic.
U mnie te migreny to tak typowo od zmian pogody sa, wiec nie wiem czy jeszcze jedzenie ma na to wplyw, ale moge sprobowac.
A co do jezyka to tak jak piszesz jakbym nie miala wyboru to mysle, ze szybko by mi poszlo z tym wloskim. Tylko ze ja tak troche na lenia, bo mam o tyle dobrze ze rodzice i rodzenstwo mojego m rozumieja dosyc po hiszpansku, wiec oni do mnie mowia po wlosku ja do nich po hiszpansku i sie dogadujemy 😉 A m z moja rodzina po angielsku i jakos idzie.

Wlasnie pytanie do dziewczyn co mają detektory tętna...bo juz tak no nie wiem z tydzien czy dwa slysze takie dziwne cos w sensie juz mowie 😂 jak wylapie tetno dzidzi i jest mega glosno to za jakis czas (nie zawsze sie tak dzieje) tetno słabnie na glosnosci i przemieszcza sie troche w bok ale w miedzy czasie slysze przez detektor takie dziwne pluski jakby wiecie cos wpadlo do wody 😂 albo takie bombelki...powiem od razu ze tego nie czuje 😂 i nie wiem czy moze to byc tak ze dzidzia sie rusza i slychac go w tym płynie te pluśnięcia czy to moje jelita ewentualnie dzwieki nienzanego povhodzenia. Dzieje sie tak tylko czasami, nie zawsze...i wlasnie no nie wiem ciekawi mnie to 🤔🤣🤣🤣

Czegoś takiego to nie miałam i nie wiem czy faktycznie może to być dzidzia, ale za to ja dwa dni temu słuchając serduszka słyszałam też takie hałasy jakby ktoś pukał w detektor. I zastanawiam się też czy mogło być tak, że dzidzia fikała (bo faktycznie co chwilę była gdzie indziej) i było to słychać czy jak 🙈

Czegoś takiego to nie miałam i nie wiem czy faktycznie może to być dzidzia, ale za to ja dwa dni temu słuchając serduszka słyszałam też takie hałasy jakby ktoś pukał w detektor. I zastanawiam się też czy mogło być tak, że dzidzia fikała (bo faktycznie co chwilę była gdzie indziej) i było to słychać czy jak 🙈
No widzisz dziwne rzeczy sie zaczely dziac...akurat jak bobo juz w miare duze jest 😂 a na internecie nic nie piszą o takich dziwnych odglosach...wczesniej ich nie slyszalam takze no ciekawe ciekawe... 🤔 pozostaje czekac az bede czula ruchy i wtedy sprawdzic detektorem czy te dzwieki moga z tad pochodzic 😂

Hej dziewczyny [emoji16]
Zaraz nadrobię co straciłam od rana.

Odebrałam z paczkomatu poduchę ciążową. Jest MEGA [emoji7][emoji3059][emoji3590]
Ułożyłam się w niej na próbę i prawie zasnęłam [emoji6]
Teraz mąż robi obiad a ja odpoczywam po zakupach. Oczywiście poducha pod plecami i karkiem. Super wygodne.

Jako, że to wersja ekonomiczna to nie ma kulki silikonowej ale typowe "poduszkowe" wypełnienie. Więc pewnie się będzie ubijać. Mozna jednak odpiąć poduchę i wyjąć/poprawić/dołożyć wypełnienie. Więc przy odpowiedniej dbałości powinno się uniknąć posiadania kamlota po kilku miesiącach [emoji81]

Mąż też się przymierzył, dla niego za mała tak do spania (120x60) ale kupimy mu większą [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny wchodzę i chyba z 30 stron do nadrobienia mam aż się za głowę złapałam 😄
Jestem po wizycie, wg usg wsystko w normie, dziś FHR 152😍 W dalszym ciągu nie wiem jaka płeć (dziś 13+0) Lekarz pow, że to jeszcze za cześnie żeby okreslić. Powiem wam, że zaczęłam się wahać czy robić jednak to Nifty. Jak dziś słyszałam bicie serduszka nawet przy złym wyniku potwierdzającym na 100% wadę chyba nie byłabym w stanie przerwać ciąży...w usg nic nie odbiega od normy. Gdyby nie ta pappa w ogóle nie zstanawiałabym się teraz czy aby na pewno wszystko jest dobrze...póki co staram się myśleć pozytywnie.
Trzymam kciuki za wszystkie wasze wizyty :)
@aga.i.nieszka dziękuję Ci bardzo za pamięć i słowa wsparcia 😙 Mam nadzieję, że już niedługo napiszesz nam na forum, że spodziewasz się dzidziusia czego z całego serca Ci życzę 😙

Do góry