reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
Właśnie miałam pytać co dziś gotujecie bo nie mam pomyslu napewno zrobie ciasteczka kruche bo obiecałam na weekendzie ale chęci brak... A co na obiad to nie wiem co zrobić zero pomysluCo tam dzis gotujecie? U mnie papryki faszerowane ryzem i miesem mielonym, zapiekane w piekarniku a pod koniec na to ser zolty i pomidor juz sie doczekac nie moge tylko mieso sie cos wolno rozmraża
Animowana
Fanka BB :)
Przebijają w szpitalu?! Szok :OZ hiszpanskim bardzo dobrze, ale tego na codzien uzywam i w domu i w pracy przedtem, nawet po katalonsku conieco rozumiem
Ale masz mloda babcie!
Ja Ci tylko powiem, ze jesli zdecydujesz sie na jakas zabawke to napewno z dobrej firmy typu Fisher Price albo Chicco, sa bezpieczne i raczej nigdy sie nie psuja.
No ja tez nie bardzo. A tutaj jeszcze masowo wszystkim dziewczynkom od razu przebijaja uszy w szpitalu po urodzeniu. Moja jako, ze nie urodzila sie tutaj i w ogole nie chcielismy jej przebijac uszu, to oczywiscie wszyscy ludzie na ulicy zgodnie mowili jaki ladny chlopczyk, pomimo rozowych sukienek. Paranoja jak dla mnie. Pamietam jak m pracowal jeszcze w szpitalach i robil zdjecia noworodkom to ludzie mowili, ze dopiero jak juz przebija coreczce uszy, ze wczesniej nie chca zadnych zdjec.
N
nakuga
Gość
U nas mama robiła takie ziemniaczki z burakami, kiełbasą, marchewkã, boczkiem i cebulką zrobiłaś mi apetyt na takie ziemniaczki a pomysłu na obiad nie było dziękiAkurat boczku u mnie brak była kiełbasa więc zrobiłam z kiełbasa po tym weekendzie mam prawie pusta lodówkę Mąż po pracy pojedzie na zakupy lista już zrobiona
L
Lebkuchen_mum
Gość
O mamo truskaweczki ja sie ostatnio zajadam borowkami i czeresniami bo nie wiem czemu po truskawkach i o dziwo malinach mam straszne wysypki alergiczne na calym brzuchu a mialam robione testy na alergie w styczniu i nie jestem ani na jedno ani na drugie uczulona nigdy nie mialam czegos takiego a teraz ile razy zjem tak kilka godzin i masakryczna wysypka...stwierdzilam ze lepiej unikac skoro organizm daje yaki sygnal zazdroszcze wiec truskaweczekNic jestem tak najedzona (przejedzona) po weekendzie, ze jem truskawki. Może zrobię jakas cienka zupkę jarzynowa bo na razie czuje, ze mi żołądek eksploduje a ostatni konkretny posiłek zjadłam wczoraj o 15.30 jeszcze u rodziców, dziś tylko truskawki
N
nakuga
Gość
Może złe mam skojarzenia ale jak się rodziły cielaczki u teściów to też je od razu kolczykowali kolczykami z numeremZ hiszpanskim bardzo dobrze, ale tego na codzien uzywam i w domu i w pracy przedtem, nawet po katalonsku conieco rozumiem
Ale masz mloda babcie!
Ja Ci tylko powiem, ze jesli zdecydujesz sie na jakas zabawke to napewno z dobrej firmy typu Fisher Price albo Chicco, sa bezpieczne i raczej nigdy sie nie psuja.
No ja tez nie bardzo. A tutaj jeszcze masowo wszystkim dziewczynkom od razu przebijaja uszy w szpitalu po urodzeniu. Moja jako, ze nie urodzila sie tutaj i w ogole nie chcielismy jej przebijac uszu, to oczywiscie wszyscy ludzie na ulicy zgodnie mowili jaki ladny chlopczyk, pomimo rozowych sukienek. Paranoja jak dla mnie. Pamietam jak m pracowal jeszcze w szpitalach i robil zdjecia noworodkom to ludzie mowili, ze dopiero jak juz przebija coreczce uszy, ze wczesniej nie chca zadnych zdjec.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Powiem wam ze moj facet nie nalezy do romantykow i w zyciu chyba mnie niczym nie zaskoczyl...juz napewno nie kwiatami bo twierdzi ze bez sensu kupowac jak zwiędną. Wczoraj mielismy troche sprzeczke, rano wyszedl na zajęcia i wlasnie mial przerwe wiec wpadl na chwile. Ja bylam w lazience a jak wyszlam to klęczał z rózami i pełnym opakowaniem czereśni bo wie ze kocham ale są drogie i zal mi kupic...jestem w szoku w zyciu bym sie nie spodziewala ze po 1 mnie przeprosi a po 2 ze zobacze go klęczącego z prezentem blagajacego o wybaczenie...klotnia nie byla jakas wielka tylko sprzeczka wiec jeszcze wiekszy szok...fakt nie klocilismy sie juz bardzo dawno ale co go tak wzielo to nie wiem
Załączniki
reklama
WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
Ja nie miałam takiego telefonu, ale nie martw się na zapas. Najważniejszy jest obraz USG, a czasami PAPP-a wychodzi zafałszowana. 3mam mocno za Was kciuki, oby było wszystko dobrze.Cześć dziewczyny mam pytanie czy którą z was miała taką sytuację że po badaniach prenatalnych miała telefon z kliniki z informacją że ma przyjechać na spotkanie z genetykiem? Dzisiaj do mnie zadzwonili że są wyniki Pappy i mam przyjechać na spotkanie z genetykiem w środę na omówienie wyniku. Nic nie chciała mi powiedzieć jestem tak roztrzęsiona, nie wiem co mam o tym myśleć