reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A ja mam pytanie kto ma badania prenatalne w tym tygodniu i już się denerwuje? Normalnie o niczym innym nie mogę myśleć .... ☹
Ja mam we wtorek. Stresu nie da się opisać chociaż to druga ciąża. W pierwszej jakoś mniej to przeżywałam bo to była oczywista oczywistość ze wszystko będzie ok

@niemandin @Rumiankowa
Ciężko będzie ogarnąć temat forum zamkniętego już widzę [emoji848]
Ale jak już byście dodały większość dziewczyn ,tych które niedawno doszły do nas, to może po np.2 tyg.sprawdzanie udzielania się, i ewentualne odebranie dostępu ? Fajnie by było żeby nasze forum było w gronie dziewczyn, które się jednak udzielają [emoji4]
A jak ktoś nie będzie miał np .czasu coś naskrpbac ,przez te 2 tyg. No to raczej nie będzie się dużo udzielać .

Cóż, niewdzięczną mamy rolę 😂

Nie chciałabym nikogo urazić, ale z drugiej strony nie widzę sensu tworzenia zamkniętego wątku i dodawania wszystkich jak leci. Temat prywatnego forum przewija się od miesiąca jak nie dłużej, był czas się rozkręcić. A jak tylko jak wspominamy o tym, że przejdziemy na zamknięty watek, to nagle wysyp nowych twarzy, a potem znowu cisza.

Może się narażę, ale jeśli ktoś pisze, że ma mało czasu i bedzie tylko co jakiś czas zaglądał to z drugiej strony po co mu dostęp do forum zamkniętego? Zawsze może zapytać tutaj o coś.

Cóż, niewdzięczną mamy rolę [emoji23]

Nie chciałabym nikogo urazić, ale z drugiej strony nie widzę sensu tworzenia zamkniętego wątku i dodawania wszystkich jak leci. Temat prywatnego forum przewija się od miesiąca jak nie dłużej, był czas się rozkręcić. A jak tylko jak wspominamy o tym, że przejdziemy na zamknięty watek, to nagle wysyp nowych twarzy, a potem znowu cisza.

Może się narażę, ale jeśli ktoś pisze, że ma mało czasu i bedzie tylko co jakiś czas zaglądał to z drugiej strony po co mu dostęp do forum zamkniętego? Zawsze może zapytać tutaj o coś.
Ja zdecydowanie już nie chce być na Waszym forum prywatnym :) także szybko przyszło, a jeszcze szybciej poszło :) trafiłam tu za namową koleżanki i jestem w szoku, że mi to forum poleciła, ale może wszystko zależy od danej grupy osób. Acz żeby nie było, tez rozumiem Wasze myślenie. To wszystko chyba nie jest mi potrzebne. Pozdrawiam Was serdecznie, miłego dnia :)

Cóż, niewdzięczną mamy rolę 😂

Dokladnie, jestem tego samego zdania.. I wiem, że niektórym osobom może się to nie spodobać, no ale jednak nie po to robimy prywatne żeby dodać każdego jak leci, bo wtedy by w sumie to prywatne nie było potrzebne. Zostały byśmy wszystkie na tym wątku i tyle 😊

Ja zdecydowanie już nie chce być na Waszym forum prywatnym :) także szybko przyszło, a jeszcze szybciej poszło :) trafiłam tu za namową koleżanki i jestem w szoku, że mi to forum poleciła, ale może wszystko zależy od danej grupy osób. Acz żeby nie było, tez rozumiem Wasze myślenie. To wszystko chyba nie jest mi potrzebne. Pozdrawiam Was serdecznie, miłego dnia :)

No tak i teraz właśnie będą tego typu komentarze, w sumie to dla mnie trochę śmieszne 🙈
A bo my pewnie jesteśmy takie, srakie i owakie 😅
Nie no sory, kompletnie nie kojarzę więc po co na prywatne?

Cześć! Również chciałabym dołączyć do forum prywatnego:) Jestem na forum grudniowych mam od niedawna i przyznaje się, że do tej pory się nie udzielalam. Głównie z powodu zagrożonej ciąży. Mialam dużego krwiaka i dopiero po ostatniej wizycie lekarskiej poczułam się pewniej i czuję, że jest już dobrze:). Termin z @ mam na 4 grudnia, z USG 2 grudnia. 1 ciąża. Więcej o sobie z chęcią napisze już na forum prywatnym. Też na pewno będę się udzielać. Pozdrawiam Was serdecznie!
Gratulacje [emoji3590] dobrze, że już lepiej [emoji2]
Cześć. Nie wiem czy pamiętacie ale dolaczylam jakiś czas temu. Nie pisałam bo ze mną dzieje się coś złego ostatnio..ciągle płacze..nic mnie nie cieszy..ciąża była kompletnie nieplanowana i nie umiem sobie tego poukładać w głowie..wiem że ktoś powie że trzeba było myśleć wcześniej ale u nas zawiodło zabezpieczenie..teraz mam wrażenie że moje spokojne, przewidywalne życie szlak trafił. Zerwałam kontakty że znajomymi, nawet z mężem prawie nie rozmawiam. Przerosło mnie wszystko. Sorry ze tak smęce ale musialam gdzieś się wygadać. Niestety nikt mnie nie rozumie bo każdy uważa że ciąża zawsze jest darem
Nie przejmuj się, różnie bywa - czasami kobiety potrzebują więcej czasu aby zacząć cieszyć się z ciąży. Tym bardziej jak jest nieplanowana i zburzy dotychczas poukładane życie.
Może tutaj z nami łatwiej będzie Ci się do tej myśli przyzwyczaić [emoji846]

reklama

Miło, że po jednym poście wyrabiasz sobie opinię 😅

Tak jak napisałam, ten wątek pozostanie otwarty i nowe osoby będą zawsze mile widziane, z czasem pewnie te bardziej aktywne będziemy zapraszać do wątku prywatnego :) Ale nic na siłę, pozdrawiam!

Do góry